Niedermüller Péter, a Demokratikus Koalíció alelnöke 10 éve, politikai szerepvállalása előtt a Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkereszt kitüntetését kapta „az európai kulturális antropológiai együttműködés szervezésében betöltött szerepe, továbbá tudományos és oktatói munkássága elismeréseként”. A DK alelnöke úgy érzi, hogy méltatlan az újabban rasszizmusért, kirekesztésért és gyűlöletbeszédért odaítélt díjra. A romák jogaiért folytatott küzdelme, a szociográfusként elért tudományos teljesítménye, és az Európai Parlament Emberi Jogi Bizottságának tagjaként végzett munkája lehetetlenné teszi, hogy egy gyűlöletpropagandistáknak fenntartott állami elismerést birtokoljon. Niedermüller Péter alkalmatlan a gyűlöletkeltésre, továbbá képtelen olyan emberek minősíthetetlen stílusban történő gyalázására, akik másképp gondolkodnak, mint ő. A DK alelnöke fenti hiányosságai miatt visszaküldi lovagkeresztjét Áder János köztársasági elnöknek, és a jövőben is mindent megtesz azért, hogy...

Forrás: web.dkp.hu
Feltöltő: koszpeko
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

koszpeko
@Csizmás Kond: Mesélj!
A secutól milyen kitüntetést kaptál szőrös talp cirmi?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Csizmás Kond
Már éppen kérdezni akartam hogy hol maradt ez a bevádorlástámogató sorosügynök...
Bringás
Nem is kellett volna adni neki! Aki Soros ügynöke kérjen tőle kitüntetést!
koszpeko
@Csizmás Kond: Mesélj!
A secutól milyen kitüntetést kaptál szőrös talp cirmi?
Csizmás Kond
@Horizont: csak vigyázz a simogatásal mert nálam hatással van a farkamra...
Csizmás Kond
@Horizont: ..nekem meg azon hogy soha semmit nem értesz meg elsőre...:)
Csizmás Kond
@Horizont: te nem érted és én kapjam össze magam...???
gulyasgyula
Niedermüller az egyik szarházi ""MAGYAR "" aki Brüsszelbe megszavazta hogy az EU-us országok akár adók kivetés révén is járuljanak hozzá a BEVÁNDORLÓK ELLÁTÁSÁHOZ ..Talán elől járhatna azzal hogy megszavaztatja hogy lemondanak több milliós EU-us parlamenti képviselői fizetésükről a bevándorlók támogatására ..Ilyen ember nem m is érdemli meg az állami kitüntetést . .. ..Ha Merkel meghívta őket akkor fizesse is a szálát ..
Bringás
@koszpeko: Mi van zsebfasiszta liberálmakákó?
Ilyen, ha a majom ugat!
Pöpec
@gulyasgyula: Nos, kérlek alássan, hogy haladsz a fideszes ranglétrán? Van már elnyert trafikod, valamilyen - legalább közepes nagyságú - közbeszerzési nyertességed a párttól? Tudod csak akarni kell, mondta a főnök [ld. még: Az akarat diadala].
Pöpec
@Horizont: Egymás alteregói. Engem is érdekelne a secus kitüntetésük. Ceausescu halálával anno ezrével maradhattak állás nélkül besúgói, akik közül - mivel nyelveket beszélnek - többen állhattak orbán szolgálatába. Besúgnak, feljelentenek, listáznak, kartont vezetnek, hangulatjelentéseket írnak, sőt egész oldalakat mentenek le a rezsim számára. orbán titkos szemei, fülei. A jövőben nagy szüksége lesz rájuk csakúgy, mint a kopasz fradistákra vagy a börtönt megjárt Sz. Ferenc "önkéntesre".. A fidesz politikai berendezkedése és beépülése az alvilágba, szükségszerűen hozza magával ezeket.
eugen4402
Lassan majd az európai néppártok is rádöbbennek, hogy nálunk egy rejtett szélsőjobboldali hatalom-átvétel történt. A hazai média azt harsogja, amit a fizetett közvélemény-formáló mesteremberek elvárnak... (Mottó: "Ha kell a reklámbevétel, nyald a mi sejhajunkat!") "...száll az ének, zeng az ének, sejhaj úttörőnek kedve mindig jó..."
gulyasgyula
@Pöpec: ..Köszönöm de az én koromban már nem kell se trafik ,se közpénz . .Jó nyugdíjam amit még Gyurcsány idejében kaptam ..És nem okoz gondot egy új autó kp-ra való megvásárlása ..Vagyis nem kell nyalnom senkinek ..De Ti most igen csak nyaltok a jövendő hatalomnak ..Te-Ti akkor kritizáljatok ha valóban nem bánnátok ha a szomszédotokban egy 10-12 fős Szír család költözne és anyagilag is szivesen hozzá járulnátok az integrálásukhoz ..Külömben meg miért Bayert szidjátok mikor képmutatóan ez az egész a kormány-Orbán ellen van ..De jól van ez így legalább megtanulja a jelenlegi és következő kormány is hogy érdemtelenül ne adjanak állami kitüntetéseket ..
koszpeko
@Bringás: HAZUG GECI TAKARODJ!!!
Fasiszta a kurva anyád!!!
wagabund
..."A DK alelnöke, Niedermüller Péter is visszaküldi lovagkeresztjét Áder Jánosnak...

mi lenne, ha végre múltidőben olvasnánk a visszaküldésről... visszaküldte... de így, hogy (majd)visszaküldi...az olyan bizonytalan...mintha arra várna, hogy Bayer előbb küldi vissza a sajátját..
egyvandor
@koszpeko: A securitate kitüntetései, anyagai titkosak. A nertásak sem örülnének ha megélhetési pártfogóik, besúgóik magyarázkodásra szorulnának.
Bringás
@koszpeko: Kis zsebfasiszta? Megint rádjött a tahó roham?
koszpeko
@Bringás: TAKARODJ HAZUG GECI!!!
A kurva anyád a fasiszta!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.