A Demokratikus Koalíció (DK) szerint Orbán Viktor miniszterelnök varsói V4-csúcson előadott javaslatai közül három elfogadhatatlan, egy pedig valójában Gyurcsány Ferencé.

Az ellenzéki párt pénteken az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: Orbán Viktor közös uniós hadseregre vonatkozó javaslata csak Gyurcsány Ferenc DK-elnök egy évvel ezelőtti javaslatát ismétli.

A miniszterelnök másik javaslata kevesebb hatalmat adna az Európai Bizottságnak, az Európai Parlamentnek, és többet a kormányfőket tömörítő Európa Tanácsnak, tehát tulajdonképpen "saját magának".

A DK szerint a szociális kérdések és migráció nemzeti hatáskörben kezelésére vonatkozó javaslat azt mutatja, hogy "a miniszterelnöknek az utóbbi egy év sem volt elég arra a felismerésre, hogy az olyan globális feladatokat, mint a migráció, csak globálisan lehet kezelni". Az ellenzéki párt szerint a szociális kérdés is Európa legfontosabb feladatainak egyike.

Az európai gazdaságpolitika szigorú költségvetési fegyelmére vonatkozó javaslat kapcsán a DK közleményében úgy fogalmazott: "kétségkívül ez a pont okozhatja majd a legvidámabb perceket Angela Merkelnek, elvégre a javaslatot Orbán az EU leggyengébb gazdaságával +büszkélkedő+ kormányfőjeként tette".

A DK szerint Orbán Viktor négy pontjából három elfogadhatatlan, a maradék egy pedig valójában a DK pontja, így "a magyar miniszterelnök csak nevetségessé tette magát varsói látogatásán" – áll a Molnár Csaba, a DK ügyvezető alelnöke és Niedermüller Péter a párt alelnöke, EP-képviselője által jegyzett közleményben.

Pénteken Varsóban egyeztetnek a V4-ek – Csehország, Lengyelország, Magyarország és Szlovákia – kormányfői és Angela Merkel német kancellár az EU jövőjéről.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kkalman
A saját ötlet a mutyinál, a lopásnál tovább nem terjed. Minden más, plagizálás! Plagizálásban mesterük Plagi Pali.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Szókrakész
Tehát

Orbán = Gyurcsány
Fidesz=Dk
Jobboldal=baloldal
Komcsik=Jobboldal=fidesz=Orbán=baloldal=DK=Gyurcsány!!!
Eriksson
@Szókrakész: Most van a legnagyobb igazságod. Kialakult ez már régebben.

Kötcsén egymással szemben van a nyaralójuk. Egy kis bográcsos, egy kis szalonnasütés, vagy Paja néni lecsója...
Szókrakész
Ezek mind szabadvakolók.
Különben hatalomra se jutottak volna.
De ők eddig csak a maltert hordták, a fánglit önállóan nem kezelhetik.
És mint a szabadvakoló esküből kiderül, egymást nem árulhatják el, egymás ellen nem vallhatnak, még ha az törvényt sért is, ezért tud mindkettő a mai napig élni és a mi pénzünkből gazdagon virulni!!!
bencemacska
Szerintem M.o-n nem volt földrengés.
Akkor mi okozta ezt a sok gyógyszergurulást???
Szókrakész
@oncogito: Nézz már az órára!
Este lesz lassan!!!
oncogito
@Szókrakész: - a szellemi ébredés nem ismer napszakokat - ahogy a sötétség sem!
Szókrakész
@oncogito: Akkor te még csak pislákolsz, mert én már a kezdetek(ősrobbanás) óta ezt hajtom.
oncogito
@Szókrakész: - esetleg olvasd más írását is a magadén kívül... :-(
Szókrakész
@oncogito: Akkor elég okos, tájékozott, mindenttudó lehetek, ha a magaméból ez jön le!!!
Grumpycat
Kis ember hát itt a vége, látod kár volt sírni érte,
Milyen könnyen elszállt minden, és még ezt se adták ingyen.
Kis ember hát itt a vége, mért nem most ereszkedsz térdre?
Mért nem sírsz, mért nem üvöltesz, szép arcoddal mért örülhetsz?
Kis ember hát mondd, hogy: félek, mondd, hogy: értelmetlen az élet,
Mondd, hogy: mindegy miben hittél. Most már akármit megtennél.
Mondd, hogy: hazudnál, hogy ölnél, mondj amit akarsz úgy könyörögjél
Csak már ne mosolyognál végre ilyen szemtelenül az égre.
Kis ember hát itt a vége, nem volt semmid, ami megérte,
Néhány egyszerű szürke évet mosolyogsz meg most hát nem érted.
Jó időkben semmid sincsen, rossz időkben tiéd minden,
Téged küldenek elsőnek, és először terád lőnek.
Mindig minden zászlót vinni, mindig mindegyikben hinni,
S mindig félni hogy itt a vége, mert még számon kérnek érte.

Kis ember mi lett belőled, most hogy elszálltak az évek?
Nem kérdezték hogy elég-e, ahogy éltél úgy lett vége.
Mégis mosolyogsz, mintha bíznál, mintha várnának a hídnál,
És én egyre inkább félek, ahogy szép arcodba nézek.
UPC 30 Mbit/s net most c
Grumpycat
@Szeparepa2: Régóta lehet tudni, hogy Orbán az tulajdonképpen Gyurcsány...
Farka...
Grumpycat
A gyerekek gondosan másolják szüleik viselkedését. De csak hibáikat, bűneiket és kudarcaikat.
Szókrakész
Még véletlen se utánozhatják egymást.

Gyurcsány már régóta nem rúg labdába.
idppp
@Szeparepa2: Na, maga is ritka nagy marha! Összekeveri a szezont a fazonnal! Hogy lehet, azt az aljas, mocsok, kretén, országot kifosztó, nyomorba döntő, a gyerekeink jövőjét ellopó, hazug tolvaj Orbánt bárkivel is összevetni! Ehhez nagyon hülyének kell lenni! IQ nuku?
karma1
Valaki megsughatta a Nemzet Betegenek, hogy sajnos az a tuti, ha Gyurcsany elveit kezdi el vallani.
A birkanep ugysem jon ra, hogy mit hall a Gazdaallattol, sajat szoveget-e vagy csak egy Gyurcsany epigon az oreg...

A V4-eknek meg mindegy, azok (is) nagyivben leszarjak vityat...
Egyre meztelenebb a kiraly, es egyre tobben latjak mar, csak meg nem bujt elo a tomegbol az a kisgyerek, aki ki is merne mondani...:o))
Foxley
Tuti leosztotta..mint mindig. Lehet erre számítani legalább.
perfekt
Utánozás majomszokás.Mid a kettő majom-de különösen Gyurcsány--és Gyurcsány még klakőr is--avagy színházak világában tapsonc.
idppp
@perfekt: Mi van ma, ez a hülyék napja? Maga fizetett hülye vagy spontán? Mondjon egy-két példát maga hatökör!
kkalman
A saját ötlet a mutyinál, a lopásnál tovább nem terjed. Minden más, plagizálás! Plagizálásban mesterük Plagi Pali.
perfekt
@idppp: szevasz mozgássérült, hormonzavaros.Ha valamit nem értesz, kérdezz műveletlen paraszt. 1.példa@idppp: .valszeg alszanak még az ápolóid.De lefogadom a klakőr szó jelentését sem ismered:).
Béla333
Nagyon jól elvannak ők ketten egymással! Csak azok a fránya szavazók ne lennének!
idppp
@perfekt: Maga barom, kommentel itt, mint aki nem normális, de azt sem tudja mit beszél! Kértem, hogy mondjon pár példát arra, hogy miért majom Gyurcsány, és mitől lenne bértapsoló? Nem tudott, érvek híján inkább vagdalkozik a sültparasztja! Ez inkább a maga fajta agymosott Orbán nyaloncokra jellemző! Biztosan ott volt március 15-én is a kiválasztott fizetett kretének között! Micsoda állat az, aki összemossa avval a tetű, mocsok, maffiózó, elmeháborodott, a népet kifosztó, életében nem dolgozó, mégis az ország leggazdagabb emberévé vált, csüngőhasú gecivel Gyurcsányt? Megmondom, pont olyan, mint ő, félkegyelmű, minden erkölcsi érzék híján levő bunkó tahó!
idppp
@Eriksson: Miben, maga barom? Mondjon már pár példát! Gyurcsány is kilopta az emberek szemét? Ő is az ország leggazdagabb emberévé vált munka nélkül? Ő is megosztotta az országot? Miatta menekült idegenbe több, mint félmillió ember? Ő is felszámolta a demokráciát? Ő is pártkatonákat ültetett minden fontos pozícióba? Az ő idejében sem lehetett népszavazást tartani, mert meggátolta? Ő is állami szintre emelte a lopást, korrupciót? Ő is ellopta a magánnyugdíjakat? Ő is lenullázta az egészségügyet és az oktatást? Ő is gyűlöletkeltő politikát folytatott? Ő is összebútorozott Putyinnal? Őt sem fogadták sehol nyugaton a vezető politikusok, vele sem állt szóba az amerikai elnök? Neki is "saját lábán" állt az egész pereputtya? Neki is számtalan strómanja volt, akik számolatlanul lophattak? Ő is bizonyítottan félkegyelmű, Graz díszpolgára? Egyébként, maga tudatlan fasz, azt úgy írják, hogy hajaz!!! Ha ikes ige lenne, akkor sem írnák két z-vel!
perfekt
@idppp: Szia:Sokáig tartott míg ezt a sok mocskot megfogalmaztad gratu.Jé te bozótlakó, nem idei barna--te-még élsz?Drága jó szüleid egy szarcsomót ringattak kőbölcsőben, s neveltek belőled.Persze kösszönni nem tanultál meg. Az pedig érthető,hogy semmit nem értesz a lényegből-ez adódhat gyári hibából-mikor az észt osztották-táppénzen lehettél,így azután szerényen bebútorozott elméddel próbálkozol.Sajnos-idegbetegek--oktatására nem szakosodtam--s tudod magas homlokú széles tekintetű--az oktatás pedig sajna, nem ingyenes nálunk! Na menjél ugorj be a gödörbe ahol laktok:) kicsi huszár.
idppp
@Eriksson: Miféle békés tüntetésről írnak? Be volt rúgva az újságíró vagy vak?
A Pest Srácoknak az a lapigazgatója aki a Kádár érában ezerrel nyalt a hatalomnak, így ennek a lapnak semmi hitele nincs egy normális ember szemében sem, persze maga nem az! Stefka régi elvtársa, Lakatos András, aki egy Facebook-bejegyzésben emlékeztette Stefkát arra, hogy valamikor, nagyon régen, jóval a rendszerváltás előtt ugyanolyan boldogan vett át mindenféle kitüntetéseket és pénzjutalmakat. „Nos, kedves Pistám, te nemcsak ezeket a kitüntetéseid nem adod vissza, hanem azokat sem, amiket még annak idején, jóval a rendszerváltás előtt kaptál sok éven keresztül, a Belügyminisztérium céljait szolgáló riportjaidért, tudósításaidért. Ugyanolyan alázattal vetted át a kitüntetéseket és a pénzjutalmakat annak idején Horváth István belügyminisztertől, Lakatos Ernő (APO) jelenlétében, mint ma, az új uraidtól” – írja Lakatos, Stefka korai sikereinek titkát így ecsetelve:
„Mert te is része voltál annak idején annak a néhány tíz, szigorúan kiválasztottnak, akik Belügyi Tudósítói igazolvánnyal rendelkeztek, és munkájuk a Belügyminisztérium sajtó- és propagandamunkáját volt hivatva önkéntesen segíteni. Igen, önkéntesen!”
idppp
@perfekt: Továbbra sem tudta egyetlen példával sem igazolni alaptalan rágalmazását! Magát sem az eszéért szeretik agyatlan marha!
prime777
@perfekt: " Szia:Sokáig tartott míg ezt a sok mocskot megfogalmaztad gratu.Jé te bozótlakó, nem idei barna--te-még élsz?Drága jó szüleid egy szarcsomót ringattak kőbölcsőben, s neveltek belőled.Persze kösszönni nem tanultál meg. Az pedig érthető,hogy semmit nem értesz a lényegből-ez adódhat gyári hibából-mikor az észt osztották-táppénzen lehettél,így azután szerényen bebútorozott elméddel próbálkozol.Sajnos-idegbetegek--oktatására nem szakosodtam--s tudod magas homlokú széles tekintetű--az oktatás pedig sajna, nem ingyenes nálunk! Na menjél ugorj be a gödörbe ahol laktok:) kicsi huszár. "

Szar ez a dolog de be kell ismerni ,hogy Idppp-nek vagy kinek igaza van.
Annak meg egy szavát sem értem amit beírtál.
Vannak kisebb, nagyobb,meg nagyon nagy szarok.
Ennyi az egész.
És persze rohadt szar,de el kell ismerni,hogy Gyurcsány sehol sincsen ezekhez gazemberségben.
Persze ha nem igaz és sok a mocskosság amit a fórumtárs beírt akkor nosza,cáfold és gyere elő bizonyítékokkal is!
Mert csak annyit írni valamire ,hogy mocskosság,az nagyon kevés.
Eriksson
@idppp: JézusÚrIsten! Magácska belezúgott a Gyurcsányba? Csak a szépet hallja meg, az igazság nem érdekli?
De attól még észrevehetné magát kicsikincsem. Nem kell lebarmozni azokat, akik nem tekintik szívszerelmüknek a nevezett urat.
perfekt
@prime777: Szia Van egy igazán hatásos módja,hogy megérts valamit.Próbálj meg gondolkodni! Ám ,ha fáj-akkor lauf van.
perfekt
@idppp: szia: Sziszüphosz esetét ismered ?Te a hülyeségeidet,és mostoha gyermekkorod görgeted magad előtt.Perben-haragban állsz a világgal,mert az nem tuja elfogadni személyedet!Amennyiben-a normalitás kicsinyke szikrája is,pislákolna benned --még megpróbálnék kommunikációs kapcsolatot teremteni--de koma lóval-imádkozni nem lehet.ÜL-ÜL-FEKSZIK!
idppp
@Eriksson: Itt már nem Gyurcsányról volt szó, hanem egy mocsok lap mocsok kétkulacsos főnökéről, és arról, az is mocsok, aki ilyen szemetet olvas! Bizonyítékot továbbra sem produkált, csak a mellébeszélés, féleszű nyalonc!
idppp
@perfekt: Csak azt tudom mondani, amit a másik idióta nyalógépnek válaszoltam, bizonyítékot továbbra sem produkált, csak a mellébeszélés, féleszű, agymosott nyalonc!
perfekt
@idppp: Tudsz oroszul ostoba? /Tokorodj--Tü maty.3,14 oroszul t ea/
Eriksson
@idppp: Mered tagadni kiscsillag, hogy ami a riportban elhangzik az az alkotók hazugsága?
Hallgasd még egyszer, vagy ha nem érted ezt szöveget, belinkelhetem Neked Gyurcsány személyes vallomását.
Kis idióta nyalógépecske: Attól nem változnak a tények, hogy mentségeket keresel a szíved csücskének, és másokban keresed a hibát. Erre a sompolygásra egyszer már ráment az ország.
prime777
@perfekt: " Szia Van egy igazán hatásos módja,hogy megérts valamit.Próbálj meg gondolkodni! Ám ,ha fáj-akkor lauf van. "

Hát éppen ez az.
Gondolkodj el azon amiket írsz!
Ez a rezsim már körülbelül ezerszeresét nyúlta le mint a Gyurcsány-éra.
Úgyhogy gondolkodni azt lehetne.
Aki még mindig Gyurcsányozik,az egy Orbán rendszerét támogató hazaáruló féreg.
Aki nem támogat mást mint a lopást a csalást a hazugságot és az emberek megfélemlítését,kicsinálását.
Gyurcsány sehol sem volt ezekhez képest gazemberségben.
Hozd elő Gyurcsány gazemberségeit, aztán jövök én a mostaniakéval.
Szerintem 1 hónapnyi,a mostani rezsim által megtett dolog lesz egyenlő az egész 6 éves Gyurcsány-érával.
Viszont azzal ha valaki hű szervilis pártkutya,azzal nem tudok mit tenni.
Annak már régen nem a normális gondolkodás van a fejében,illetve sosem volt szerintem.
Gyurcsány - hahaha - nokedli gyerek volt az ezekhez képest.
Mellesleg a fizetését sem vette fel.
perfekt
@prime777: Szia---mondhatnám majdnem príma:)
Keress olyan,mondatomat-amiben én Gyurcsányt- ilyen felsorolásszerűen minősítem.Én itt, de visszanézheted korábbi hsz eimet is,hogy Orbánnal-és pártjával kapcsolatban-teszek e pozitív megjegyzést-Gyurcsány ellenében.Miután versenyt szar emberek-népellenes intézkedéseinek felsorolásával ,versenyt nem indítok-így ,keress hülyeségedhez hozzád-hasonlókat.Nálam egyik-kutya másik eb--én nekem nem jelentenek mást csak egy megelevenedett mesét--Az "Ali baba,és a 40 rabló"-szabad fordításában "Gyurcsány-Orbán-és/ az elromlott számológép miatt becsült adatok alapján/ néhány millió rabló"! Te pedig nyüszíts tovább ,mint kutyák a teli Holdra, Gyurcsány apádnak"
prime777
@perfekt: Hát nyilván ,hogy nyüszítek. :D
Te meg legyél marhára büszke magadra,hogy a tesze-tosza sehova sem állásod miatt adtál a szarnak egy pofont. :D
Valahova pedig állni kell.
Én inkább a kisebbik szart választom.
Persze lehet itt felsőbbrendűsködni.
De ahogy írtam,a kényeskedéssel meg a faszagyerek vagyok leszarok mindenkit stílussal csak ezt a hordát tartod a hatalomban.
Tehát előre nem jutunk.
Ergo ilyen emberből most is sok van.
Felejtsd el a szakértői kormányt.
Sosem lesz olyan. :D
Ott kezdődik a felelősség és a gondolkodás,hogy mérlegelem ki mit tett ,s az alapján szavazok.
Szóval annyit mondok ,hogy aki még most is a Gyurcsányt ekézi az biztosan nem normális.
Vagy kurva jól fizetik. :D
Válassz,hogy neked ki a jobb!
Aki ellop egy dísztárcsát ,vagy az, aki az egész autót lopja el. :D
Sajnos rád nem lehet szavazni,ezért valahova tenni kell majd az X-et. :D
perfekt
@prime777: Magán szférádban jelzőzhetsz is, nem gond.De tudd azt-hogy baromira utálom a politikusokat--ez azt jelenti-hogy semmi nem sért-ha a politika ügyében szórjátok mantráitokat.Igen-ismerem saját képességeimet-ezért mások akik-nem a sajátjaikat,na azok a nyaloncok-hogy újjal ne mutogassak, mondjuk rád.Nekem mindég van megoldandó dolgom-van családom, kiknek haladása nem szenvedhet csorbát--semmi politikai szak- és segédmunkásoktól.Azt pedig furcsállom-hogy mekkora erővel nyalod Gyurcsánt-és az ő farvizén-a lehullott maradékért tartod a markodat.Dolgozzál--és ne dumálj-hogy ki mikor érzi magát fasza gyereknek.A felsőbbrendűségről:ez náci duma-vigyázz , és ha már iszol akkor bort--ne fogalmazásgátlót:)Komolyan mondom néha olyan dolgokat írsz-a másik emberről-hogy nehéz kibogozni-,hogy most okos ember hülyéskedik-vagy hülye ember okoskodik.Talán ez utóbbi impulzusa erősebb.
prime777
@perfekt:
"Azt pedig furcsállom-hogy mekkora erővel nyalod Gyurcsánt-és az ő farvizén-a lehullott maradékért tartod a markodat.Dolgozzál--és ne dumálj-hogy ki mikor érzi magát fasza gyereknek.A felsőbbrendűségről:ez náci duma-vigyázz , és ha már iszol akkor bort--ne fogalmazásgátlót:)"
Kikérhetném én is ,hogy ne minősíts,de hát mást se teszel.
A tartom a markomat és egyéb kitalációid felettébb nagy fantáziáról árulkodnak.
De,hogy érthető legyek még számodra is.
Először is ki nem állhatom a felsőbbrendű pökhendi,és hányaveti megmondó embereket.
Akik még mindig a Gyurcsánnyal meg a komcsikkal jönnek.
Holott már régóta közük sincsen a hatalomhoz.
Tehát érthetően,hogy te is kibogozd!
Van a fidesz az mszp a dk és az lmp.
Ja és a jobbik.
Nálam a turbo-nemzeti,magyarkodó ,de egyébként a lopáson kívül másra nem törekvő párt kilőve.
Ezt gondolom tudod melyik!
F-el kezdődik a nevük.
A jobbik nem lát a gyűlölettől,és a centizzük ki a magyar és mennyire felfogásától hányok.
Az LMP leszerepelt nálam,Igaz bent vannak a parlamentben,de pk nem is akarnak ennél többet.
Őket más nem érdekli mint az 5%-uk.
Az mszp továbbra is egy megélhetési párt.
Természetesen az F-esekhez képest szerényebb igényekkel, de dolgozni a "házon" kívül továbbra sem szeretnének.
Nem is tudnának.
Itt van még a dk.
Nos a migráns politikájuk miatt nem komálom őket.Nem azért mert ide 3000 embert kellene csak beengednünk.
Hanem mert azt nem képesek felfogni,egyetemben a többi balos párttal,hogy ha egyszer megengedünk valamit akkor utána az egész karunk kell.
Igazából egyik párt sem szimpatikus nekem sem.
De utálom a hazugságot!
Amikor még valakinek van pofája itt a Gyurcsánnyal jönni akkor azért kiakadok.
Ótvar szar duma már a Gyurcsány.
A mai elvtársak "ügyei" ,amiket csak a tvben látunk körülbelül az ezerszerese mint a Ferkóéké.
Aki viszont nem szavaz senkire az ezt a bagázst tartja csak hatalomban.
Nem tudom érthető amit mondok?
Tehát szavazni kell.
Nehéz dolog az tény.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.