Ren­ge­teg em­be­rük van a kon­ti­nen­sen, akik csak arra a pa­rancsra vár­nak, hogy mikor öljék meg az eu­ró­pa­i­a­kat... Harry Safro Németországban született. 2015-ben utazott Szíriába, hogy csatlakozzon azIszlám Államhoz. Amikor azonban a 27 éves férfi visszatért Németországba, Brémában letartóztatták a rendőrök. Nem véletlenül tért vissza Európába. Rengeteg emberük van a kontinensen, akik csak arra a parancsra várnak, hogy mikor öljék meg az európaiakat...

Forrás: ripost.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

116 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Na, akkor most kezdhet el idegeskedni a csuti torpe: o engedett be Europaba tobb mint 3000 terroristat , letelepedesi kotvenyestol, europai uniora is ervenyes utlevelet adva a kezukbe...
Akkor most ki is az arulo???

Toppedt futyisznyikek, elo lehet bujni a pocegodorbol, amit parthaznak hivnak nalatok, es lehet a tartalmat frocsogni...
De nem am ide, hanem oda, ahova valok a megjegyzeseitek...

Azert az meg mindig benne van a pakliban, hogy vajon mitol biztak meg egy kb. 10 honappal ezelott Sziriaba utazott nemet allampolgarban, hogy ilyen titkokat osztottak meg vele, sot, egyenesen postasnak hasznaljak?
A roka se kot kolompot a nyakara, amikor a tyukolba igyekszik...

Szoval megismetlem, ha valaki elsikkadna a lenyeg folott: hogy es kik is szivarogtak be Magyarorszagon keresztul Nyugat-Europaba?
Es kinek is gyorsitottuk fel az ugyintezest most, leszallitva a feleves varakozasi idot szinte nullara, csakhogy mielobb megkaphassak a letelepedesi kotvenyeket azok a draga jo menekultek? (Mert ahhoz ketseg sem fer, hogy aki meg tudja fizetni a 350 ezer euros kotvenyt, + a hozzatartozo ugyintezesi dijat, 29 ezer eurot annak az EGY, allam altal kijelolt es egyetlen hitelesnek elfogadott ugyvedi irodanak, az csak terrorista lehet).

Szorul a hurok, patkanyok, lehet menekulni a sullyedo hajorol...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mézike
@Mangu: Akkor már ideje lenne hogy valaki felhomályosítson...
Csizmás Kond
@Mézike: Nem haragszok :)..soha nem is haragudtam senkire itt...annak nem lenne értelme..
..alpári voltam, ...de olvasd végig annak a kis pulykának a beírásait és meglátod még nagyon is moderáltam magam.
Mangu
@Mézike: Majd ha a "szolgálat" tagja leszel, de azért szabadon fantáziálhatsz, hogy te mit és hogy tennél, ha ...
Mézike
@Mangu: Szolgálat? milyen szolgálat ? A fantáziámat azt egyenlőre hagyjuk, mert ha azt bevetem kő kövön nem marad ! :-)
Mangu
@Mézike: Ugyan ne add a kis butuskát. Azt gondolod, hogy a sarki rendőr kapcsolta le az illetőt? A fantáziádat pedig bevethetnéd a honi pályán, nem ártana egy újjáépítés.
Mézike
@Mangu: Nem mindig kell megjátszanom a "butuskát" , néha tényleg összejön!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.