Egy gyerekeket szállító iskolabusz és egy munkásokat ütközött kisbusz ütközött össze a Geszteréd és Nagykálló között hétfő délután, a balesetben a kisbuszban ülők közül két felnőtt a helyszínen életét vesztette – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság és a megyei rendőr-főkapitányság az MTI-vel.

A www.police.hu oldalon olvasható rendőrségi közlés szerint az ütközésben két ember súlyosan, ketten pedig könnyebben megsérültek.

Dóka Imre megyei katasztrófavédelmi szóvivő elmondta, a sérülteket jelenleg is mentik a tűzoltók. A helyszínre mentőhelikopter indult.

A helyszínelés ideje alatt a rendőrök az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
A munkás busz vélhetően román volt, mert száguldoznak mint a mérgezett egerek...
Yoda69
Azert az eleg durva hogy minden napra jut egy halalos baleset.
Azt hittem pinter-apu 2 het alatt rendet tett. Meg hogy ezek a tobb milliardert bemutyizott trafipaxoknak lesz elrentetto ereje.
papa.49
@Yoda69: Az ,,üres dobozoknak,, nincs elrettentő ereje...
Nekem van az autóban radar,lézer előjelző, ami törvényes, 3-4 km. érzékeli a lézer, vagy a radar jelet, de meg kell hogy mondjam nagyon sokszor nincs is bekapcsolva, mert nem jelez, sőt már olyan is volt hogy a söndör ott söndörgöt a 3 lábú mellett, és az is ki volt kapcsolva...
Még egy gondolat ha annyira hiper,szuper ez a felszerelt kamera rendszer, mi a bánatért nem tudják ezzel ellenőrizni a tgk. matricáját, vagy bármilyét, minek állnak naphosszat az autók az útszélén a közlekedőket figyelve???
Amit elhinettek erről a kamerarendszerről a fele se igaz, ja igen egy igaz volt hogy mennyibe fájt ez nekünk!!!
Yoda69
@papa.49: szerintem is csak egy ujabb fideSSes mutyi volt az egesz kamera tender.
papa.49
@Yoda69: Az uniós pénz lenyúlva, oszt. jónapot...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.