Többször megszúrta egy idős férfi a Pest megyei Délegyháza polgármesterét egy szombat esti helyi rendezvényen, a támadó ellen emberölési kísérlet miatt eljárás indult – tájékoztatta az alpolgármester és a rendőrség vasárnap az MTI-t.

Szilveszter Lajos alpolgármester elmondta, hogy a hagyományos körtefesztivált tartották a településen, amikor egy idős, ittas embert a biztonsági őr ki akart tessékelni a helyszínről, de a férfi ellenállt. Ezután Riebl Antal (független) polgármesterre támadt, és háromszor megszúrta. Az eset szemtanúi nem értik, hogy miért épp a polgármesternek ment neki, mivel úgy tudni, soha nem volt semmilyen konfliktus közöttük – mondta az alpolgármester.

Tudomása szerint Riebl Antal a mellkasán és a kezén sérült meg, kórházba vitték, megműtötték, állapota stabil.

Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a délegyházi bűncselekménnyel kapcsolatban csupán annyit közölt, hogy egy 75 éves férfi megszúrt egy másik férfit, az őrizetben lévő támadó ellen emberölés kísérlete miatt indult eljárás. Kihallgatása jelenleg is tart.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
magyarbakancs
Nem migráns volt?
Hogy lehet?
Vagy nem kapott segélyt az illető?
Ezért késelt.
A polgármester úrnak mielőbbi gyógyulást kívánok.
Borsodi
Lesz ez még rosszabb is ez független Polg mester volt,mégis megkéselték.Akkor mi lesz a Fideszes polg mesterekkel akik,mint kis Orbán uralkodnak fenyegetőznek a városukban?@Yoda69: Már várom,hogy kiboruljon a bili mert már rég kicsapott a szar.
dr. prédikátor
FIDESZ!!! Aljasság és mocsok a neved!!!Kiszabadítottad a gyülöletet a palackból! de remélem ez a gyűlölethullám elér és a pokol fenekére sodor!!!
human
Engem is meg akartak egyszer verni, mert pont olyan kabátom volt, mint aki korábban ugyanott kötözködött. Mondanom sem kell, hogy italozásban erősen megfáradt emberek voltak ott is.
Tekla
Itt is jól össze kéne szedjék a szesszel bajlódó, nyilvánosan tomboló embereket. Aztán elküldeni az oroszokhoz , hogy tanulmányozzák ott mért nincs ilyen a rendezvényeken ?
Hamarosan megszűnnének az ilyen agreszív esetek .
nemkati
Jól csúszott Délegyházán a körtepálesz. Ha a pálinkafőzést tiltanák, és a cigarettázást pénzelnék, akkor most a füstöt fújta volna az öreg a polgármester képébe.
Bringás
Nem egy ligetvédőnek hazudott vén, demens majom volt?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.