Soha ilyen ordenáré kampány nem volt még az országban az elmúlt 26 évben, mint a mostani. Soha ennyi pénzt, embert, hazugságot és aljas indulatot nem vetett még be a Fidesz, hogy megnyerjen valamit. Nincs az a hitványság, amitől visszariadnának, hogy növeljék a hisztériát és a részvételt. Már ott…

Feltöltő: Warlord
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kkalman
A cikk teljes tartalmával maximálisan egyetértek. Nincs mit hozzáfűzni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Warlord
@papa.49: Szerinted a fák semmitől sem undorodnak?
papa.49
@Warlord: Ezért javasoltam az oszlopokat!!!
colibri
@Warlord: Tudom, a politikusoknak elképzelhetetlen, hogy szakértőkből álló kormánya legyen az országnak, pedig ez az ámokfutás nem tarthat örökké. Nekem örökkévalóságnak tünik ez a két ciklus és nem látszik a vége. Ha az ifjúságot nem igazán érdekli a politizálás, ha nagy többségük nyugaton keresi/képzeli a boldogulását/jövőjét, akkor mit várhatunk, akik nem tudunk változtatni a sorsunkon, de ezt a kormányt a pokolba kívánjuk? Nincs megoldás?
Warlord
@colibri: Lájk, de szomorúan. Mert igazad van. Nem kicsit, nagyon.
kkalman
@colibri: @Warlord: Szomorú lájkot nyomtam mindkettőtöknek. Nem vigasz, de vagyunk így pár millióan.
gulyasgyula
@colibri: ..Nem kell félni , majd jön önként néhány Bokros Lajos féle akik az üres államkaszára hivatkozva annyi adót vetnek ki hogy évekig vért izzad a lakosság ..A stadionok , az olimpia , futbalistákra szórt milliók ,a kisvasút , a félváros átkeresztelése stb ellen kellene komoly több 10ezres tüntetéseket szervezni de valahogy ez nem érdekete az ellenzéket ..Úgy érzem nagyon bevisznek bennünket az erdőbe az igen szavaztokkal az ellenzéki pártok ..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.