A három nagy hazai mobilszolgáltatónál milliós nagyságrendű feltöltőkártya szerepel mindössze két tucat személy nevén - értesült nemzetbiztonsági forrásból a Magyar Idők.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
erről ez ugrott be:

A kipukkadt lufit is tovább fújja

s közben rezsi-szilárdkodnak is

Naná, hogy a derék Fityesz-KB központi napilapjáról van szó. Mint ismert ők jöttek elő a blődlivel, hogy „Egyetlen hajléktalan személy nevére hozzávetőlegesen kétszázezer feltöltős telefonkártyát vásároltak magyarországi szervezett bűnözői körök a Magyar Telekomtól ”.
Nos a dolog szokás szerint gondolkodás nélkül megjárta a magyar közbeszédet, majd kiderült, hogy utánagondolva fizikai lehetetlenség.
No, de a lelkes párlapot nem olyan fából faragták. Nem, hogy nem törődnek a tanáccsal „Ha észreveszed, hogy döglött lovon ülsz, akkor szállj le róla”, ők nem hogy „patkót cserélnek”, de nevetnek az Epsom Derby-re is.

Mai vezércikkükben már „EGYMILLIÓ FELTÖLTŐKÁRTYA ILLETÉKTELEN KEZEKBEN” –ről hablatyolnak.
S, hogy igazán szép legyen előveszik a derék Rezsi-szilárdka blődlijét is (mikor az általa benyújtott törvény baromságára hívták fel a figyelmet, tudta közölni, hogy csak értelmezi a törvényt), így irkodnak: „200 ezer kártyából például, amit a sajtóhírek szerint szervezett bűnözői körök vásároltak egy hajléktalan személy nevére”
simmering73
Ez legalább akkora mesének növi majd ki magát, mint a magyarul beszélő robbantós terrorista esete a Király utcával. (77 fidesz népmese)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.