Igen szimpatikus módszerrel szeretné eldönteni a Magnet Magyar Közösségi Bank, hogy ki kapja meg TAO-ját, azaz a társasági adóját. Mi is a TAO? – mármint azon kívül, hogy a legnagyobb autentikus kínai vallás alapja – A társasági adó, olyan jövedelemadó, amelyet gazdasági tevékenységet folytató társaságok bizonyos feltételek mellett felajánlhatnak látványcsapat-sport és előadó-művészet kategóriákban működő befogadó intézményeknek. Ezt ajánlja fel tehát a Magnet Bank egy csapatnak, szervezetnek, társulatnak vagy alkotói közösségnek. Az általuk támogatni kívántak listáján szerepel többek között a Trafó, a Frenák Pál Társulat, az ARTUS Kortárs Művészeti Egyesület.

Forrás: gittegylet.com
Feltöltő: gittegylet.com
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Ennyit von le az állam a fizetésedből. A levonások utáni fizetésedből fizetsz még 27%-os adót (ÁFA) szinte mindenre, amit veszel. Egyszerűen szólva, az állam kirabol és odaadja a pénzedet a kapzsi Fideszeseknek. Ezért a Fidesznek semmi sem drága, ami közpénzből megy. Na meg itt vannak az Uniós pénzek is, amiről szintén leszedi a sápot a Fidesz, pedig azok a pénzek is valakinek az adója.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.