Iszonyú hangos a sípolás kezdődött a Báthory utca sarkánál, amikor Orbán Viktor kezdett beszélni – írja az Index.

A Duna TV közvetítésében Orbán beszéde alatt, finoman lehet hallani a füttyöt és a sípolást, bár a helyszínen mindent megtettek a szervezők, hogy kizárják az ellenzéki hangokat. A kordonok közé nem engedték a síposokat, volt akitől elvették a biztonsági őrök és széttaposták. Juhász Pétert, aki a sípos felhívást tette. a teret körbevevő Valton Securitys biztonságiak nem engedték be.

 

Orbán ráadásként a beszédében a fütyülőket kvázi lekommunistázta. 

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Ez orbán Ön ünnepeltetése volt!!! Szégyen az 56-osokra, akik ennél sokkal többet érdemelnek. Orbánnak és rendszerének vesznie kell!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Cicamama55
Arra gondoltam, mi fog 60 év múlva történni vajon? Kik fognak, én mit ünnepelni? Mást éltettek az elmúlt rendszerben, teljesen másokat most. Én úgy látom, most azokat ünnepeljük, akik 56-ban leléptek hazánkból. Az itthon maradt emberek küzdöttek, szenvedtek, építettek, s a rendszerváltás után a távozók haza tértek, s ünnepeltek lettek, az itthoniak pedig ugyanúgy küzdenek, güriznek, nélkülöznek. Már vannak, akik most a 10 évvel ezelőtti "cirkuszt" ünneplik. Nekem speciel ezen a napon, a harmadik magyar köztársaság kikiáltása, ami hozzám legközelebb áll, hogy ünnepeljem. Folyamatosan átírják, meghamisítják a történelmet. Mi marad majd meg az utókor számára? Egyáltalán ünnepelni fognak? S ha igen, mit?
Lepényleső
Talán meg kellene hallania a nép szavát,hogy ne keltse fel a haragját?
Eladott Ország
Nem hiszem hogy az a legalkalmasabb ember az 56-os emlékbeszédre, akit a BM III/III besúgóként beszervezett, Győri Gábor fedőnéven és KISZ titkár volt. Ha nem lett volna rendszerváltás,most is hirdetné az igét az ellenkező oldalon, mint egy igazi kaméleon, a csúti cigány, csüngőhasú.
Pálinkafőző Rézüst
@Eladott Ország: nem rendszerváltást, csak hatalomváltást akart, és sajnos el is érte a kis gecmarek...
amaramaistanna
Úgy látom , hogy Orbánt kell "megmenteni" és Brüsszelnek semmi gondja sem lesz az "elszovjesedéssel" ... Orbán felismert magában valamit és kivetítette Európára...
Bringás
Az ellenzéknek is nevezett, de magukat "demokratikusnak" hívó gittegylet sikeresen leszerepelt megint!
Összeszedtek nagyon összefogva 3000 embert, hogy elmondják a hülyeségeiket. Aztán elmentek vagy százan Orbánt kifütyülni, mert nem zavarta őket, hogy pár ezer ember viszont szerette volna a beszédet meghallgatni!

Arról már ne is beszéljünk, hogy egy állami ünnepségen követték ezt el, amikor a hősökről, az elesettekről és az emigráltakról szerettünk volna megemlékezni!
Na ez aztán szemétség volt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.