Az apánk nem akart gyilkolni! – ezt állítják, és kizárólag a Tényeknek adtak interjút annak a férfinak a fiai, aki fejbelőtte a rendőrnyomozót Bőnyben.

Azért vállalták, hogy kiállnak az ország elé, hogy bocsánatot kérjenek az áldozat családjától. 

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Orosz diplomaták gyakorlatoztak a rendőrgyilkos brigádjával.
A bőnyi rendőrgyilkos félkatonai szervezete kapcsolatban állt orosz diplomatákkal, közösen airsoftoztak is.
Az orosz katonai titkosszolgálatnak köze volt azokhoz a képekhez, amelyek két éve a Győrkösék által létrehozott weboldalon bukkantak fel, és aminek ürügyén a Kreml odapörkölt a magyar kormánynak.
Ez volt az a bizonyos tankos botrány, ami miatt még a parlament nemzetbiztonsági bizottsága is összeült. És amiről Navracsics Tibor akkori külügyminiszter azt mondta, „barátságtalan gesztus” volt Moszkvától.
Nem sokkal később Győrkösék weboldala a magyar nyelvű orosz propaganda legfontosabb hídfőállása lett, és orosz domaint kapott.

index.hu/belfold/2016/10/27/orosz_hirs...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
cikicakk55
:Horizont: Köszönöm szépen a gyors választ.Én is valahogy így képzeltem a dolgot,hogy ha a rendőr lőtt is először,akkor is jogos volt,hisz egy sorozatlövő volt a vén nácinál.Gondolom szerencsétlen rendőrnél meg csak egy szimpla pisztoly.Igaz nem értek a fegyverekhez,de elég a nevét hallani,hogy sejtsem a különbséget. nem sajnálom sem az öreget,sem a családját,hisz ki zárt,hogy nem tudtak az öreg hóbortjáról. Az is ronda dolog volt a rendőrségtől,hogy két civil ruhás nyomozót küldtek csak egy ilyen veszélyes figurához. Remélem élete végéig keserves kínok közt vergődik a börtönben.Szia, és kössz a választ.
koszpeko
@krumpli: A "libsi" média csak arról számol be amit a ti médiátok enged.

Egyébként mi a helyzet a Népszabadsággal és kedvenc pártoddal?
koszpeko
@Csizmás Kond: Mesélj Romániáról!
Nálatok is vannak szélsőséges félkatonai csoportok???
Nálatok kiket neveznek nácinak?
Csizmás Kond
@koszpeko: A kedvedért mesélek...
Románia a keleti szomszédunk, az utóbbi években többször jártam ott de félkatonát nem láttam...sőt a féleszűek is tízszer okosabbnak tűnnek nálad...és nálunk az Ignác beceneve a Náci.
...bármikor szívesen elmondok mindent de azért azt ajánlom mégiscsak az orvosodat kérdezd előre...és szedjed a gyógyszert mert látod mi lesz a vége ha kihagyod.
koszpeko
@Csizmás Kond: Mesélj még kis szőrös talpú!
Csizmás Kond
@koszpeko: ...mesélek...
...a talpa amúgy nem szőrös semminek...a talp egy érzékszerv ami ha szőrös volna tompítaná az érzéseket, szóval aki ezt neked bemesélte attól kérd vissza a tanításdíjat mert átvert.
...kérdezz bátran...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.