A bukás napja, 2015. március 9., hétfő. A pénzügyi felügyelet emberei délelőtt megjelentek a Quaestor brókercége, a Quaestor Értékpapír Váci úti irodájában. Hosszas ellenőrzésre lehetett számítani, a Magyar Nemzeti Bank ellenőrei berendezkedtek egy szobában. Ez a szoba éppen szemközt volt azzal a szerverszobával, ahol a nagy szemeteszsákok voltak, tele azokkal az iratokkal, amiket az előző hétvégén a Quaestor brókercégének alkalmazottai ledaráltak. Tarsoly és Májer úgy döntöttek, hogy vége Az ellenőrök hozzákezdtek a munkához, de rögtön érezhették, hogy valami nincs rendben. Májer Zsolt, a Quaestor Értékpapír vezérigazgatója – későbbi másodrendű vádlott – ugyanis anomáliákról, elszámolási problémákról mormogott, amikor a helyszínen fogadta őket. Mielőtt az MNB ellenőrei megjelentek volna a brókercég back office-ában valamikor a délután folyamán, még számos furcsa pénzügyi műveletet végrehajtottak ott a Quaestor vezetőinek utasítására. Tarsoly Csaba, a Quaestor tulajdonosa és...

Forrás: tldr.444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Azt azért eltudjátok képzelni mi lett volna ha ezt egy normális társadalomban követik el?
Olyan tömeges megmozdulásokhoz vezetett volna, hogy abba bármelyik kormány beledöglene.
Nem semmi milyen ostoba társadalom vagyunk, mit el nem tűrünk egy maréknyi bűnözőtől.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
@human: 10.27
Ez még komolyan kérdés neked? Hatalmas pénzekbe fogadnék (ha lenne) hogy megpróbálják elmaszatolni az egészet. Talán éppen azért, amit itt eggyel fentebb írtam!
human
@Béla333: Hú. Azt a beszélgetést megnézném.
human
@Béla333: Ó nekem a maszatolás már azóta nem kérdés, hogy hetekig futni hagyta az ügyészség a Quaestor vezért. Hivatkoztak valami nemzetközi jogra, amit a gyakorlatban nem szokott a rendőrség sem alkalmazni.
eugen4402
Naná, hogy tudtak róla... Revizornak nem a hülyéket szerződtetik, hanem olyan szakembereket, akik tudják mennyiért csukják le egyik szemüket, és mennyibe kerül, ha elkötik mindkettőt a sűrű-szövésű fekete kendővel. A kérdés csak az, mekkora kastélyt, jachtot, gyárat, vagy agrárbirtokot akartak megkaparintani... Ja, meg az is döntő lehet, hány sport-paripát akarunk tartani. Az már valami. Porsche-ja és Ferrari-ja már minden prolinak lehet, egy pénzügyi felügyelő adjon magára...!
human
@eugen4402: Amúgy meg annyit is ér, hogy Lázárt idézzem.
eugen4402
@human: Egész pontosan citáltad az "eszmei mondanivalót". Nem is értem, miért morognak a népek Lázár láttán... Ő csak őszinte akart lenne. Akkor...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.