A Magyar Köztisztviselők, Közalkalmazottak és Közszolgálati Dolgozók Szakszervezete (MKKSZ) visszavonja a december 5-ére meghirdetett országos szervezésű sztrájkot.

Nyitrai Imre, az EMMI szociálpolitikáért felelős helyettes államtitkára sajtótájékoztatón elmondta: megállapodtak a szakszervezettel, a kompromisszum szerint 2018 január elsejére az ágazatban az átlagkeresetek a mostanihoz képest 33 százalékkal kell emelkedniük.

Boros Péterné, az MKKSZ elnöke azt közölte, hogy nem tartják meg a december 5-ére meghirdetett sztrájkot, mert – mint mondta – úgysem tudnának több eredményt elérni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mirabilis
Boros Péterné, az MKKSZ elnökének gratulálok, a helyzete magaslatán áll - saját helyzete magaslatán persze - leszarva a Magyar Köztisztviselők, Közalkalmazottak és Közszolgálati Dolgozók- at, de ez legyen a Magyar Köztisztviselők, Közalkalmazottak és Közszolgálati Dolgozók problámája, szarok bele.
papa.49
Na ezért alhat nyugodtan a hazugovics a szakszerv. mindig beszopja a mesét, nem lesz itt változás addig míg a legalsó néptömeg nem söpri el ezt a orbánista rendszert!!!
simmering73
Gratulálok. Épp a napokban kaptuk a hírt, hogy jövőre 0% fizetésemelést kapunk. Hazugság az egész. Ezeket a megalkuvó bitangokat is lámpavasra kéne feszíteni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél