Egy 30 év alattiakat érintő kutatás arra világított rá, hogy a magyar fiatalok nem bíznak magukban és félnek a létbizonytalanságtól.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
Rtragikus a helyzet...több diplomával ,angol nyelv ismerettel most jelentkezik be a munkanélkülire,onnan veszi ki az alapítvány szellemi kutató munkára minimál bérrel...fejlesztő rásegítést ,csakkk saját számlával végezhet,ÖNÁLLÓ lakásról, ételről italról nem is álmodozhat-SZERNCSÉS HA A SZÜLEI MÉG ETETIK ITATJÁK,ESETLEG VELÜK LAKHAT HA AZOK A NYUGDÍJUKBÓL MÉG BÍRJÁK.DE MÁR NEM,MERT A DIÁKHITELRE TANDÍJRA ELMENT AZ ÖSSZES TARTALÉKUK,A SAJÁT BETEG SZÜLŐT IS HÁZI GONDOZNI KELL,HA NEM AKARJÁK AZ ELFEKVŐBE TENNI...-ha több gyermekük van akkor sorba állhat 2016 KARÁCSONYÁN A BLAHÁN A LÉVAI JÓSZOLGÁLATAIÉRT!!!-
ila51
@bakegya: és akkor a rózsákról már ne is beszéljünk , mert ez így elég szelíd megfogalmazás volt.
Öszzefogás úgy lehet , ha a család egyik fele külföldön él.
Amíg módunk volt mindent megadtunk a fejlődéshez.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.