A nyugdíjas korú képviselőknek is jár a tízezer forintos Erzsébet-utalvány, melyet a kormány „ajándékoz” karácsony előtt a nyugdíjasoknak – írja a Blikk.

Egy tucatnál is több képviselő dolgozik a nyugdíjkorhatár után, Hoffmann Rózsa, Harrach Péter, Túri-Kovács Béla, Lezsák Sándor, Fónagy János vagy épp az MSZP-s Horváth Imre. Nekik képviselői fizetésükön felül jár a nyugdíj is.

Harrach Péter jótékonykodni fog az utalványból, Rubovszky György szintén. A szocialista Horváth Imre szintén a szegényeknek szánja.

83 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
A postán gyűjtött aláírásokat annak idején a rezsicsökkentéshez valaki. Láttam ahogy agitál egy szegény nőt. Szívesen oda mentem volna, hogy elmondja, ezzel azt is támogatja hogy a jobb módúak is megkapják a rezsicsökkentést, amin talán annyi mint neki a havi jövedelme. De ezzel arról is lebeszéltem volna, hogy havonta pár ezer forinttal több maradjon a zsebében. Így fordulhat elő az, hogy a szegények szavazzák meg a jó módúak jólétét.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
CsipkeRózsa
@kopacsijanos: úgy hallottam, a rokkantnyugdíjasok is kapnak.
Levendula
Gondolom, bedobja a tízest vasárnap a templom i perselybe...
Eriksson
@Eladott Ország: De ők nem mennek a Blahára az ingyenkonyhára, s így több jut a rászorulóknak. Ezt is vegyük figyelembe. :)
Eladott Ország
@Eriksson: nagy bennük a szociális érzékenység, meg a konstans 28.500 ft. minimálnyugdíj.
Eriksson
@Eladott Ország: Bizony, túlbuzog. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél