De azért a telefonos mesét sem hagyta ki. Mindannyiunknak van (volt vagy lesz) legalább egy olyan nagypapája, aki mindig ugyanazokkal a katonatörténetekkel üldözi a családját. Nos, akinek nincs most szerezhet egyet, mert Magyarország miniszterelnöke pont ebbe a stádiumba lépett.

Forrás: magyarnarancs.hu
Feltöltő: anka
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

anka
@nyanya001: - majd megrendeli a folytatását a Mátyás király meséknek...:)
- a hörcsögvajna stúdiójának lesz munkája.
- nézheti majd a gumiszobában!
- remélem nem lesz kemény tél mert a végén még befagy a Duna...:)
Eladott Ország
"Mátyás királyhoz hasonlította magát Orbán". Csak az a baj hogy ő meg nem tud róla. Most már kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét.
simmering73
Én már olyat is hallottam, hogy ez a Mátyás király nem is volt olyan igazságos. Csak jó hírét keltették ... valakik. És így már itt is vagyunk a mában, jóságos Viktor királyunk udvarában.
nyanya001
Mondom én, hogy szellemi zűrzavar van a fejében
ez a szerencsétlen már azt sem tudja, hogy kan e vagy ártány.
Nessy
Azért van egy hangyafülnyi differencia . Mátyás király korának egyik művelt, széles látókörű, nagy tudású uralkodója volt, ráadásul jó hadvezér, és meg válogatta az udvar népét! Nem stadiont épített, hanem könyvtárat a Corvináknak!
anka
@nyanya001: - majd megrendeli a folytatását a Mátyás király meséknek...:)
- a hörcsögvajna stúdiójának lesz munkája.
- nézheti majd a gumiszobában!
- remélem nem lesz kemény tél mert a végén még befagy a Duna...:)
Eladott Ország
Immáron maga Orbán is elhiszi azokat a hazugságokat, melyeket talpnyalói terjesztenek róla. Azt nevezetesen, hogy Orbán politikusi, államférfiúi képességei nem csak A Párt és Az Ország, de talán még az egész Világ, sőt, az Ismert Univerzum vezetésére is alkalmassá teszik őt. A rendszerből ki van iktatva a visszajelzés, az ellenőrzés lehetősége is.
Élő Istenné felkent Egyszemélyi Vezető egyre inkább el van zárva a Valóságtól. Nem az Igazságot látja/hallja, hanem azt a Virtualitást, melyet a Propagandisták vetítenek (immáron) elé (is), melyet a “Dicskórus” zengedez a kagylófüleibe. Így pedig egyre kevésbé képes helyes döntéseket hozni. Olyanokat, amelyek legalább középtávon szolgálni tudják az ő személyes és a Famulusai érdekeit, fenntarthatóvá tenni a hőn áhított Hatalmat, a vagyonfelhalmozó Lopás lehetőségét.
Teltek-múltak az esztendők, dagadni kezdtek a vagyonok, a bankszámlák, no meg az önbizalom is. Természetesen nem a Társadalomnál, hanem a Maffiapárt Kivételezettjeinél. Legfőképpen pedig Orbánnál, aki már nem csak azt kezdte elhinni, hogy ő tényleg A Tökéletes, de még a Pénzcsináláshoz is kitűnően ért (lásd: MET Zrt.!). Ezért osztán nincs is mán szüksége Lajosra, maga is meg tudja oldani a Maffia és főleg önmaga finanszírozását.
Ennek ellenére zuhan a Népszerűség, kopik a Nimbusz, széled szét a Nyáj. Az egyre fogyatkozó legelő hamis biztonságáért cserébe a pásztorok jól megkopasztanak bennünket.
Jelen korunkban a bírkanyíró ollót adónak, az agymosást híreknek hívják.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.