Megszokhattuk már Puzsér Róberttől, hogy nem rejti véka alá a véleményét, azonban ilyen keményen még nem olvasott be senkinek a politikában, mint ahogy Orbán Viktornak és kormányának ebben a videóban. “Orbán Viktor mélységesen korrupt” – mondta el a kritikus a Sima8-nak. Beszélt még arról is, hogy az illiberális demokrácia mennyire álságos és hazug úgy, ahogy az egész Orbán-kormány is az. Arra a kérdésre, hogy Matolcsy György új szeretője kihatással lehet-e a személyiségére, pozitív irányba befolyásolhatja-e a jellemét, Puzsér Róbert azt válaszolta: akár egy 15 éves lánnyal is szeretkezhet Matolcsy Görgy, még ugyanolyan begyöpösödött gyökér marad.

Forrás: ellenszel.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
www.korrupcioinfo.hu/korrupcioinfo/szellem-szalloda-a-kisteleki-ronan-avagy-az-egeszsegturisztika-fellenditese/

Szellem szálloda a kisteleki rónán – avagy az egészségturisztika fellendítése

A múlt heti, EU támogatásokról szóló vitanapon is elmondta Lázár, hogy a céljuk az, hogy a pályázatok nyerteseinek 100 % előleget adhassanak. A Brüsszel által preferált 30 százalék helyett ugyanis ezentúl a támogatás 50 százaléka előlegként felvehető (úgynevezett támogatói előlegek), ez azonban 75 százalék is lehet kutatás-fejlesztés esetén, állami intézményeknél pedig 100 százalék is. 50 százaléknál többet kaphatnak a “sima” pályázók is, ha megfelelő “likviditási tervvel” rendelkeznek. Ebben a cikkben pedig arról olvashatunk, hogy Brüsszelnek komoly aggályai vannak azzal kapcsolatban, hogy az elnyert támogatásból a közbeszerzés lefolytatása után a nyertes az unió által engedett max 30 százalék helyett 50 százalék előleget is kifizethet a beszállítónak “hozomra” (ún szállítói előleg). A hírek szerint már 200 mrd forint kifizetése áll emiatt.
Azt, hogy a leigázó, piszkos, kukacoskodó és gáncsoskodó brüsszeli bürokraták nem véletlenül óvatosak, eddig is többször bizonyítottuk, elég pl. a nagybátonyi ellopott vasúti átrakodó állomásra, a bicskei tápszergyárra, vagy a győri elúszó rendezvényközpontra gondolni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
anka
Na ezt jól meg mondta a Puzsér..., pedig nem nagyon bírom, de egyet értek vele.
volvós
Az agymosottak megnyugtatására szerzödtette a csüngöhasu vajda, mint anno a Hofi Géza a Kádár elvtárs " hivatalos megmondó-embere " volt. Értelmes felnött ember ezt jól tudja !!!
perfekt
Puzsér egy csapongó fantáziájú, hiperaktív beteg ember-akinek sokkal inkább zárt osztályon van a helye-mint közösségben.Elvei "tanai" súrolják a skizofrénia határait!Orbánnal kapcsolatosan-már a 15 évesek is nyilatkoznak--így Puzsér mint a papagáj ismételgeti hülyeségeit.
Eladott Ország
A bulvár ütött rést az intimitás falán, és tette érdekessé az érdektelent, izgalmassá a
banálisat, címlappá a magánügyet.(…) Ma már a bulvár nem pusztán egy hitvány,
ostoba és romlott szórakozás, de tömegek számára életmód, nyelv és értékrend. A
bulvár uniformizálja a létezést, és mindent kiírt maga körül, ami bármivel is mélyebb
vagy komplexebb, mint egy Oravecz Nóra-idézet vagy egy közeli fotó Mészáros Dóra
dekoltázsáról. A bulvár nem pusztán egy nyomorúságos kulturális trend, hanem maga
az elállatiasodás. (Puzsér Róbert)
bence
@anka: ! Ugyanezen a véleményen vagyok én is !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.