Vádat emelt az ügyészség azzal a szír férfival szemben, aki Röszke közelében rátámadt egy katonanőre – tájékoztatta a Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője kedden az MTI-t.

Szanka Ferenc közölte, az előzetes letartóztatásban lévő férfit felfegyverkezve elkövetett, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntettével vádolják.

A vádirat szerint október 13-án este 7 óra körül a férfi Röszke közelében a határzáron keresztül próbált Magyarország területéről Szerbiába, majd onnan Törökországba jutni. A vádlott jogszerűen tartózkodott az Európai Unió és így Magyarország területén, mivel Németországban menekültként ismerték el.

A sértett társaival együtt járőrözött a határzár mellett, amikor néhány méterre eltávolodott tőlük. Ekkor megjelent előtte a vádlott, aki egy közel egy méter hosszúságú kihegyezett akácfa karót a feje fölött ütésre tartva a katonanőre támadt. Ezt még időben észleltek a sértett társai, és megakadályozták a vádlottat abban, hogy támadását befejezze – tudatta a csoportvezető ügyész.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

krumpli
Fogadjunk Trump-ék nem fognak minket vegzálni, bármi is legyen majd az ítélet !
Szókrakész
@krumpli: Csak a libsi oldal hisztijétől hangos ilyenkor az éter.
Szókrakész
De kérdem én.
Milyen szándék, vagy parancs vezérelte, hogy a határon szökve, illegálisan akarta elhagyni az EU-t.
Mit titkol, vagy mit akart kicsempészni?
krumpli
@Szókrakész: Libsibolsik megen csendben, fülük, farkuk, behúzva, Új Amcsi politika jön, ők nem fognak belepofázni a birósági döntéseinkbe... Ha Trump megéri a beavatását... :D
Szókrakész
@krumpli: Ez az.
Mert ha beavatás előtt lövi magát hátulról 2x fejbe és aztán bemászik a csomagtartóba, akkor az még nem elnökgyilkosság.
Másként mázsálnák, nem lenne akkora felhajtás az "öngyilkos"előkerítésére.
krumpli
@Szókrakész: Talán már nem merik elintézni. Hitleri Klingonné teljesen eltűnt ! Csak a csatlósai, és parancsolói / a háttérhatalom, minden demokrata mögött / kapálóznak még.. Hehe... :D :P

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.