A kétség sosem jó akkor, ha vak engedelmességet várnak el a legembertelenebb utasításrendszer betartása esetén is. Azon pedig végképpen nem szabad elgondolkodnia, hogy ki is valójában az, aki pártolta az elmúlt időszakban az elvtelen, pénzért megvehető bevándorlási engedélyeket. Ebben az esetben ugyanis Simicskónak talán nem, vagy nem csak a határokon kellene bevetnie magát, és embereit. Ellenben a kormányhoz közelebbi területeken valószínűleg nem akarja. De a most toborzottakat majd nem is kell. Ellenben a vakon engedelmeskedő, alapvetően buta, bármilyen rasszizmusra fogékony, érzelmekre, emberségre rezisztens csapatok szinte bárhol bevethetőek lesznek. Ahogy annak idején is voltak katonai egységek akár teljes falvak érzelemmentes kiirtására. Mint Szakálytól tudjuk: szintén idegenrendészetileg.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@GeoCravker: Megint en olvastalak eloszor, - sajnos, megint egy kivalo cikk...:o(( Egyebkent ettol a "migranssimogato" kifejezestol a vilagbol ki tudok szaladni, mert akik idejonnenek - de nem jonnek - , NEM migransok, de ezt a felmuvelt miniszterelnokunk sem, es a holdudvara (pontosabban: seggnyaloi) sem tudjak, ugyanis a migrans = bevandorlo, refuge = menekult. Az elobbi gazdasagi - esetleg la'jtos politikai - okok miatt vandorol ki, es tudatosan keres egy masik hazat, mig az utobbi BARHOVA , de menekul a haboru elol.

Oszinten kivanom ezt az utobbi statuszt az egesz magyar kormanynak, es kovetoiknek. (Nem gondolok otthoni polgarhaborura, "csak" egy mezei eletfogytiglani bortonbunti eloli menekulesre, hiszen mindannyian sokszorosan raszolgaltak mar erre)
GeoCravker
@karma1: Tudatosan mossák össze a bevándorlót a menekülttel. Ahogy tudatosan dehumanizálják a menekülteket. Pont azért, hogy aztán az egybites decibelhuszárokkal akár közéjük is lehessen lövetni.
V.Ö. SS

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.