A különböző gárdák, seregek, mozgalmak, mint azt többen, köztük magam is javasoltam már, elmehetnének oda, ahol olykor vissza is ütnek. Valószínűleg napokon, ha nem órákon belül más véleményük lenne a menekülésről. Még talán Schmidt Máriának is. Bár ki tudja. Az viszont biztos, hogy a Szíriába induló csapatok élén ott lovagolhatna fehér muszájdzsekiben, teljes küldetéstudatával felszerelve, a lázadást hirdető miniszterelnök. Ha elég vadak a túloldalon, még meg is úszhatná. Rejtő műveiből is tudhatjuk: a vadak állítólag tisztelik a hibbantakat.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
@GeoCravker: Ezek oda nem mennek ahol vissza is lőnek, ebben nyugodt lehetsz, ez a papundekli hazugovics csak innen mer pofázni, ha egyszer éles helyzetbe kerülne összefosná magát, nyakig!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
GeoCravker
@papa.49: S valószínűlg szedné a sátorfáját és gazdasági menekült lenne. Argebtinában, Belizeben vagy akárhol
GeoCravker
@karma1: Most éppen el van azzal, hogy már az olaszok is támogatják az afrikai menekülttábort. Az olaszok ugyan Kadhafi eltávolításakor is felvetették már, ha jól rémlik, de ez nem érdekes. A híveinek Orbán a langyos víz szabadalmaztatója.
1magyar
Aki ezt írta, bizony agyhalott. Annyira, hogy a saját ellenségeit melengetik a keblükön.
De azért azt csak remélni tudom, hogy ilyen felfogásúak,migránsdédelgetők családjait robbantják fel és erőszakolják meg és utána megölik.
karma1
@1magyar: Ne haragudj, de Te beteg vagy... Csak EGY esetet mondjal, amikor egy menekult megeroszakolt, megolt, megvert vagy kirabolt egy embert Magyarorszagon.
Azert fontos Magyarorszag, mert Te ott elsz, tehat ha veszelyben vagy, akkor OTT vagy veszelyben.
De meseld mar el nekem, mikor tortent CSAK EGYETLEN buncselekmeny is magyar , otthonelo polgar ellen???
Csak egy esetet mondjal!
Egyebkent az az ember, aki hajlando allando felelemben elni, annak valoban psziches problemai vannak, mert nincs onertekelese, onismerete, erosen befolyasolhato, megvezetheto. Kesobb ez annyira sulyosbodhat, hogy panikbetegsegge fejlodik, mert a vegen tomegiszonyod lesz, agora-fobiad, es minden, ami ezzel jar, a legkevesebb az a depresszio, amibol nagyon nehezen lehet csak kijonni, segitseg nelkul nem is megy.
Ezt a "migránsdédelgető" meg migranssimogato jelzot egesz nyugodtan hagyd el, mert amikor 1956-ban nagyhirtelen 200 ezer ember elhagyta Magyarorszagot, senki sem fogadta oket "simogatassal", mert nem erre van szuksege egy menekultnek. De neked errol hiaba is beszelnek, mert fogalmad nincs, mit erez az az ember, aki nem onszantabol, de idegen orszagba, idegen nyelvteruletre, mas kulturaba kerul.
GeoCravker
@1magyar: "Annyira, hogy a saját ellenségeit melengetik a keblükön. "
Melengeti a fene. De hova lehetne tenni Orbánt? Mondjuk börtönbe. De valószínűbb, hogy D-Amerikában fog elhunyni. Ágyban, kényszerzubonyban.
GeoCravker
@1magyar: Amugy mi a fenéért nem mész el Brüsszelbe lázadni. Szervez oda békemenetet. De mindenek előtt tarháld össze azt a pénzt, amit az EU-tól felvett az ország és a vezér stadionjaira, mészároslörinceire ment. Aztán lehet beszélni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.