Ez a legegyszerűbb program, mely a következő napokban szinte mindenki kötelessége volna, ma mégis szokatlan, maga, ez az „elképzelt felhívás”. Már csak azért is szokatlan, mert mostanában „soha, sehol, senki” nem üzent Magyarországon, még csak hasonlót sem – talán, mert a gázfűtéses, távhős lakásokban a jó meleget evidenciának tekintők fejében meg sem fordulhat a kérdés: meleg van-e a szomszédomnál? Október óta már több, mint 120 idős ember fagyott meg! Több, mint 120 nagyapó és nagyanyó hűlt ki az otthonában, mert képtelen volt gondoskodni önmagáról! Sem a gyermekeik, sem az unokáik, sem a szomszédok nem gondolták róluk, hogy képtelenek önmagukról gondoskodni, s a több réteg takaró alatt is kihűlt a szervezetük.

Feltöltő: revolucio
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

elnyomott
Október óta 120 ember fagyott meg az otthonában -- és csak most kezdődik igazán a tél!
Mélymagyarok, hagyjátok, hogy fogyjon a magyar? Vagy az öreg már nem számít, az már nem is magyar, csak teher?
Jobbikost, fideszest nem látni ételosztásoknál, szociális munkások között?
Zeta
És a fidesz egy emberként mondja ," Magyarország erősödik"!
Nos Vezér az elesettekkel mi lesz? Senkit sem hagyunk az út szélén? 10000 ezer forint a nyugdíjasoknak a vésztartalékból?
Gratulálok?
papa.49
Vajon hány öregnek nincs is tüzelője, oda meg vinni kellene, a fene egyen meg hazugovics te herdálod a közös pénzt, itthon meg az öregek még emberinek se nevezhető körülmények között várják a számukra megváltó halált!!!
KÍNOK KÖZÖTT RENGETEG SZENVEDÉS UTÁN DÖGÖLJ MEG MINT EGY DÚVAD!!!
verőce21
Ilyen cudar hidegben (01.06)már kénytelenek vagyunk mi is mind a 10 szobát temperálva fűteni. (Még szétfagynak a falak.)

A szegénységgel és fagyhalállal kampányolóknak remélem van otthon mindnek a kisszobában egy "szír menekültje", vagy éhező, fázó szegénye. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.