Vádat emeltek egy budapesti nő ellen, aki kilenc fiatal lányt, köztük több kiskorút bírt rá prostitúcióra – közölte a fővárosi főügyész pénteken az MTI-vel.

Ibolya Tibor közleményében azt írta, a vád szerint az ügy elsőrendű vádlottja, egy 22 éves nő 2012 nyara és 2013 nyara között rendszeres haszonszerzésre törekedve, öt nagykorú, valamint négy – általa is tudottan 18 év alatti – kiskorú lányt bírt rá arra, hogy pénzért szexuális szolgáltatást nyújtson több ismeretlen férfinak, valamint az ügy másodrendű vádlottjának, egy 72 éves embernek.

A vádlott több lányt egy ismert közösségi oldalon keresztül bírt rá a prostitúciós tevékenységre, majd jellemzően kínai szórakozóhelyekre, valamint fővárosi hotelekbe vitte őket, ahol szexuális szolgáltatást kellett nyújtaniuk – írta a főügyész.

A 22 éves nő az általa kiközvetített lányoktól jellemzően a szolgáltatásért kapott pénz felét, 10 ezer és 30 ezer forint közötti összeget kért el – tette hozzá.

A Budapesti VIII. Kerületi Ügyészség a nővel szemben összesen kilenc rendbeli – ebből négy rendbeli tizennyolcadik életévét be nem töltött személy sérelmére – üzletszerűen elkövetett kerítés miatt nyújtott be vádiratot az illetékes bíróságra.

A másodrendű vádlottat az ügyészség öt kiskorú lány vonatkozásában elkövetett gyermekprostitúció kihasználásával vádolja.

Az ügynek több más vádlottja is van, velük szemben jellemzően kerítés vagy prostitúció elősegítése a vád.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tothjani
Mert mégis mit csinált volna, elmegy közmunkában dolgozni?? :(
sokanvagyunk
Tartok tőle, nehéz lesz a kényszerítést bizonyítani.
justhpeter
Ez a nő is jobban teljesít, úgy mint a kormány !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél