Hétfőn újabb kórházi osztályokon rendeltek el látogatási tilalmat az influenzás megbetegedések miatt, több intézmény pedig jelezte, hogy kedden vezetnek be korlátozó intézkedést.

Az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) honlapján olvasható tájékoztatás szerint hétfőtől tilos a látogatás

a fővárosi Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet minden osztályán, valamint a debreceni Kenézy Gyula Kórház és Rendelőintézet klinikai farmakológiai infektológiai és allergológiai intézetében, a központi intenzív, a szülészeti-nőgyógyászati, továbbá a fül-orr-gége, fej- és nyaksebészeti osztályán.

A tájékoztatás szerint keddtől nem fogadnak látogatókat

a zalaegerszegi Zala Megyei Szent Rafael Kórházban a II-es belgyógyászati, a kardiológiai rehabilitációs, valamint a csecsemő-, gyermek- és koraszülöttosztályon.

Szintén kedden lép életbe látogatási tilalom

a miskolci Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház Gyermekegészségügyi Központjának valamennyi osztályán, továbbá a Mohácsi Kórház intenzív, szülészeti, gyermekgyógyászati, valamint sebészeti osztályán.

Az ÁNTSZ korábbi tájékoztatása szerint tavaly decemberben rendeltek el látogatási tilalmat Nyíregyházán, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház Jósa András Oktatókórházában a szülészet-nőgyógyászati, a gyermekosztályon, az újszülöttrészlegen, később pedig a krónikus belgyógyászati osztályon is. December vége óta nem fogadnak látogatókat a kisvárdai Felső-Szabolcsi Kórházban a szülészet-nőgyógyászati, a csecsemő- és gyermekgyógyászati osztályon, az újszülöttrészlegen, továbbá az intenzív osztályon.

Január első hetétől tilos a betegek felkeresése Mosonmagyaróváron, a Karolina Kórház Rendelőintézet ápolási osztályán, valamint az Oroszlányi Szakorvosi és Ápolási Intézet krónikus fekvőbeteg-ellátási területén.

A múlt hét óta tilos látogatni a tatai Árpád-házi Szent Erzsébet Szakkórház és Rendelőintézet összes fekvőbeteg-ellátást végző osztályán, továbbá Miskolcon, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház szülészeti és nőgyógyászati, valamint a koraszülött- és újszülöttpathológiai osztályán.

Nem kereshetik fel a betegeket a látogatók a budapesti Semmelweis Egyetem Transzplantációs és Sebészeti Klinikájának egyik osztályán sem, valamint a csornai Margit Kórház légzésrehabilitációs osztályán, a fővárosi Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház szülészeti, újszülött-, valamint pathológiás újszülött intenzív részlegén, továbbá a Miskolci Semmelweis Kórház és Egyetemi Oktatókórház szülészet-nőgyógyászati osztályán és újszülöttrészlegén sem.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Újabb kórházi osztályokon vezettek be látogatási tilalmat.

Graz-ban nem?
nezelodo
@Cefi: január 16., 22:40. Ne ábrándozz, sőt még a kutyusokon átesett asszonykákat is bevihetik összerakni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.