3 milliárd forint közpénzt kapott a magyar kormánytól egy 14 ezer fős szerb település harmadosztályban játszó focicsapata – számolt be az RTL Híradója.

A pénzből focipályákat és stadiont építenének, erről szerb lapok írtak. Az MSZP-nél azt mondják, nem értik, mi haszna származik ebből a magyar adófizetőknek. A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium írásban azt közölte,

a sport össznemzeti ügy.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Megérdemlik. Hisz itthon már miinden rendben van. Nyugdíjak, kórházak, oktatás, utak, nincs korrupció, mindenki jól él a keresetéből.

Meg a szájbabaszott kurva anyátokat tisztelt illiberálisok, meg a szavazóitoknak is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@1magyar: Szerintem már létre vannak hozva azok a cégek külföldön akiknél ezek a támogatások landolnak. A magyarság támogatása csak képmutató ürügy a lopásra.
telegdilaci
Ez a kormány tiszta hibbant idióták gyülekezete! rohadjanak meg egytől egyig,milyen nemzeti ügy egy szerb focicsapatot,támogatni,ezt a csürhét szemét dombra kell küldeni,nekik semmi nem drága támogatjuk a Románokat,Ukránokat,mi meg le vagyunk sz...va,mocskos haza árulók!
desiro
Lopunk, csalunk, hazudunk immár 7 éve.Mocskos fideSS.
human
@telegdilaci: Téged is megvezettek látom. Nem a magyarságról, nem a futballról szól az egész. Itt pusztán a közpénz eltüntetéséről van szó. Azt meg könnyebb külföldön csinálni. Itt túl sok a civil szervezet akik faggatózhatnak.
lusta
@human: A szerbeknél kit érdekel, hogyan lopnak a magyarok, ah aközben náluk csapódik le a haszon egy része és mindezért semmit sem kell tenniük.
human
@lusta: Ezért szép megoldás ez. És még hány ilyen van amit sikerült elsumákolniuk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.