Megszűnik a stabilitási megtakarítási számla, a helyébe új állami konstrukció jön a feketén szerzett vagyonok tisztára mosására.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Idézet a cikkből:
"A számlát minimum 5 millió forinttal lehetett megnyitni, és kizárólag állampapírt lehet tartani rajta. Kilenc banknál lehetett smsz-szerződést kötni, ezeknél végül a valamivel több, mint kétezer ügyfél 155,6 milliárd forintot mosott tisztára. Ez a háztartásoknál lévő állampapír-állomány nagyjából 3,8 százaléka. Az smsz 2015 közepe és 2016 közepe között volt a legnépszerűbb, ekkor ugyanis lehetővé tették, hogy már egy év után 10 százalékos adó mellett felvehessék az ügyfelek a pénzüket.
Szakértők szerint külföldön 1000-2000 milliárd forint közötti piszkos pénzt tarthatnak a magyarok, az országon belül pedig a szürkegazdaság méretét 6,5-7 ezermilliárdosra teszik - írta a Világgazdaság."

Mosó-masa mosodája! A mindkét oldali tolvaj, korrupt politikai "elit" teljes megelégedésére!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.