Ez volt az a cég, amelynek pont abban a komáromi ipari parkban volt ingatlana, ahova a kormány keres befektetőket. Nem sokáig maradt a tulajdonosa Tiborcz István annak az ingatlanos cégnek, amelynek révén ismét kimutatható közelségbe került állami projektekhez. A miniszterelnök veje tavaly augusztus végén vásárolta be magát a WHB Ingatlan Kft. nevű cégbe, a cégbírósági iratok szerint azonban november elején már el is adta a tulajdonrészét egy offshore-cégnek, a Brit Virgin-szigeteken tavasszal bejegyzett Synergy Global Consulting Limitednek. Nem ismert, hogy ennek a cégnek ki a tulajdonosa, és a cégbíróságon lévő iratokból nem derül ki az sem, hogy a miniszterelnök veje mennyit kapott az értékes tulajdonrészért.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
EGYRE DURVÁBB DOLGAI VANNAK -VOLTAK,DERÜLNEK KI A NEMZET VŐJÉNEK SIKERES HITELTELENSÉGEIRŐL-azért azon csodálkozhatnánk,ki az a hülye aki olyan cégeket vásárol bizalommal amelyek hitelekkel terheltek,akár állami akár magán kölcsönökkel feltupírozva.
Bátor gyerek ez a tiborcz pityu!-
Cefi
Igazodni kell az apóshoz, a Marcipán Csaucseszkuhoz...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.