Az RTL Híradó információja szerint saját ágyában hűlt ki, így halt meg egy kisfiú Székesfehérváron.

A 11 éves gyerek holttestét január 9-én találták meg, az ügyben teljes a hírzárlat. A rendőrség csak annyit erősített meg, hogy nyomoznak. A híradó úgy tudja, a cukorbeteg kisfiú anyjával szerény körülmények között élt.

A környéken élők sokszor segítettek nekik tüzelővel, étellel.

103 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Siralmas.
Sírok :(
Nyugodj békében kicsi gyermek. :(
nepszava.hu/cikk/1075758-orban-szerint-nem-igaz-hogy-magyarorszagon-egy-gyerek-ehezik
Elmész te a putris anyádba te mocskos gané !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pergető
@papa.49: Szia!
Vettem infrapanelt a hét végén és kipróbáltam. Hát nem melegítette fel a szobát, de nagyon kellemes hőt ad le. Nekem nagyon tetszik!
papa.49
@Pergető: A villanyóra állást is írd fel mert csak úgy lesz értelmezhető a dolog, mondjuk 24 óra alatt mennyit fogyaszt és milyen meleget csinál...
Dr plágium
Nem olvastam végig az összes hsz-t. Viszont mielőtt elkezdünk vádaskodni, gondoljuk végig. A kisfiú cukorbeteg volt. Az is lehetséges, hogy vészesen leesett a vércukorszintje és az okozta a halálát. Reggelre nyilván kihűlt a teste hiszen meghalt. A cukorbeteg gyermekeknél nagyon oda kell figyelni, naponta többször mérni a vc szintet főleg az esti és reggeli órákban. Ha kell biztosítani kell még + étkezést is (ezt hívják pótvacsorának). Szerintem várjuk meg a vizsgálat végét.
Pergető
@papa.49: Oké! Megteszem! 300 wattos holmi, nem nagy teljesítményű!
havasigyopár
Szegények voltak.Ezeket löki a kormány a szakadékba.
Akácvirág
@Dr plágium: És nagyon nincs mivel mérni, ha az anyának ételre is alig volt pénze, hiszen az állam csak 3 doboz tesztcsíkot ad, ami napi 3 mérésre elég. Ez náluk semmi! A maradék, még szükséges 6-7 dobozt a család veszi meg 16-20 ezer forintért még havonta. Ha az állam minden 18 év alatti cukorbeteg gyereknek adna inzulinpumpát folyamatos cukormérő szenzorral ingyen, akkor se le, se fel nem mehetne a cukor csak úgy, mert a pumpa riaszt, sípol és ha lemegy, akkor felfüggeszti az inzulin adagolását. Úgyhogy ez is a politikán múló halál volt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.