2016-ban többek között a CSOK-nak és az egyszerűsödő adminisztrációnak köszönhetően jelentősen megemelkedett a lakásépítések és felújítások száma Magyarországon és a trend 2017-ben is folytatódik. Ennek megfelelően egyre többen látnak jó üzletet az építőiparban, amit az is jelez, hogy közel hatodával nőtt tavaly az újonnan alapított cégek száma a szektorban. A kontármunkák visszaszorulását eredményezheti, hogy 2017-től mind az építész tervezők, mind az építőipari kivitelezők számára kötelező a felelősségbiztosítási szerződés megkötése – állítja a CIG Pannónia Biztosító.

Forrás: epulettar.hu
Feltöltő: épülettár.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
Még több Új földesúri kastéyt,stadiont mészáros akadémikussnak focicsapattal,FELCSÚTRA! TÜKRÖSPUSZTÁRA,TOKAJBA fényetetőSZEGREGÁTOROKAT ÉRINTÉSVÉDELEMMEL...a magyar zemberek pedig bennéghetnek akár A BKV BUSZOKBAN,DE A METRÓKOCSIKBAN MINDENKÉPPEN-csokolás ,pöcsöl-és közben-ha befizették az adójukat és a biztosítást a CIG PANNÓNIA BIZTOSÍTÓNAK-ha nem-mindenképpen nemzetbiztonságból kötelező!
HAJ RÁ MAGYAROK ÉPÍTKEZZETEK!-

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.