Érdemben nem tudta elkezdeni a Szekszárdi Törvényszék Gál Roland volt fideszes dunaújvárosi önkormányzati képviselő és két társa büntetőperét. Az ügyészség emberöléssel, illetve bűnpártolással vádolja őket. A védők nem tudták eljuttatni védenceiknek azt a tizenhét DVD-t, ami a periratokat tartalmazta, mert a BV biztonsági okokra hivatkozva ezt nem engedélyezte. Emiatt a bíró március 10-re elnapolta a tárgyalást. A vádirat szerint az elsőrendű vádlott 2013 májusában egy korábbi tartozás miatt megfojtotta ismerősét, társai pedig a holttest elszállításában, illetve eltüntetésében segédkeztek. A testet egy ház aljzatába betonozták be.

Forrás: hirtv.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
quadrocopter
Nem ártana némi összehang a bíróságok és a bv intézetek között, mert ez natúrban a védelem akadályoztatása!
nemkati
Jó hosszú lehet az a bűnlajstrom, ha csak 17 DVD-re fér el. :)
Cefi
Mi az hogy exfideszes? Az mindíg az marad. A féllábú lába sem nő ki. Neki sem lesz gerince soha.
nemkati
@Cefi: Nana! Van ellenpélda, van, hogy valaki megcsömörlik a fideszes mentalitástól. Hadházy Ákos volt fideszes képviselő.
Cefi
@nemkati: A legidiótább magyar mondás: a kivétel erősíti a szabályt. Továbbá Hadházi nem gyilkos.
nemkati
@Cefi: Nem, Hadházy nem gyilkos, 'csak' volt fideszes. Mégis, nemcsak normális emberré tudott válni, hanem azok között is kiváló ember lett. Igen, az ő kivételével erősíti azt a szabályt, hogy egy fideszesből soha nem lehet tisztességes ember.
cs.n.
Biztos az volt a gond vele, hogy DVD. Ez már a 21. század második évtizedének végefele, nem dévédézünk. Írják át a 17 lemezt vagy kétezerötszáz floppy disc-re, úgy már biztos mehet majd.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.