Orbán Viktor évértékelője alatt ötezer négyzetméteres területet zárnak le a Várkert Bazár környékén. A kormányfő kifütyülésére készülő Együtt szerint őket akarják távol tartani a helyszíntől.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
aremy
mire e nagy készültség még a végén kiderül hogy itt maradt a putyin hallgatózni és tapsolni.na hát??
kiscsillag66
Semmi baj, több erősítő kell! Mi a fenétől fél???
elnyomott
Gondolni mekkora távolságból szabad rá?
Macskaszem
Nem kéne beszélni a füttyös akcióról, hanem szépen belesimulni egyenként a tömegbe, és megbeszélt időpontban rázendíteni. Bár az is lehet, hogy csak meghívott, fizetett hallgatóság mehet a kordonon belülre. Ettől még nem gyáva, és nem nyuszi miviktorunk, hiszen "csak" az emberektől fél.
nyanya001
@Macskaszem: Jól látod !
Csakis meghívóval bértapsolókkal !
aremy
@kiscsillag66: mitől fél nehogy a pergető a nagy tapsolás közben arra kerekezzen mert el engedett kézzel bizonytalan a bringa.vagy nem
Eladott Ország
"Van egy gyanúsan viselkedő, ránézésre komoly mentális problémákkal küzdő pasas, körülötte a haszonlesők csapata, több gyűrűben körülvéve és védve a vezért. Ugyanis a miniszterek elnöke az arc, a hang, ő mondja a tutit, rá szavaz a hívő. Nélküle nincs Fidesz és nincs kormány. Nélküle semmi nincs. Nem lehet leváltani, lecserélni, nem szabad elveszíteni. Ha kell, ki kell tömni kóccal és úgy hordozni körbe az országban, de mindenáron hatalomban és szem előtt kell tartani. Tehát Orbán nélkül csak bukás és széthullás van. Bukás, lebukás, világvége. Mindegy, hány darabra esik szét a vezér, össze kell drótozni, mosolyt kell rúzsozni a szájára és karóval kitámasztani, hogy el ne dőljön. Pedig egyszer szétesik, eldől. Azért, mert nem lehet az idők végezetéig ezt csinálni, amit most tesz az önmagát kormánypártok néven futtató élősködők hada. Nem lehet Európa kellős közepén diktatúrát építgetni és elhitetni a hívekkel, hogy megkapják álmaik kommunizmusát, amit illiberális demokráciának neveztek át menet közben. Mert örök igazság, hogy a nép nem lehet ellenzékben, a népet nem lehet leváltani."
bencemacska
Arra jöttem rá, hogy OV a "kordonok ura".
Hatalomban mindenhova építtet egyet, ellenzékben saját kezűleg bontja!!!
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2016/12/12/nem-mondom-hogy-nem-egy-budos-taho-a-33-millio-magyar-miniszterelnoke-mert-de/
Bepöccenhetett a felcsúti libalegelőn szocializálódott világmegváltó, mert azt találta
mondani, hogy: „Ember kell ahhoz.” Mármint az ő megfenyegetéséhez. Én már azon sem
lepődnék meg, ha egy hegyeset köpött volna, nyomatékosítandó a szellemes kiszólást. Nem
mondom, hogy nem egy büdös tahó a 3,3 millió magyar miniszterelnöke, mert de. Azonban nem kell ahhoz túl nagy bátorság, hogy ekkora legyen a pofája. Védi a TEK, a testőrsége, a legfőbb ügyész és általában mindenki védi, mert általában mindenki milliói az ő személyétől függnek. Így azért nem nagy kunszt beszólogatni. Bátorság sem kell hozzá, ész sem, minden másra meg ott a közpénz. Ember kell ahhoz, mi, Viktor? Hát én elhiszem, hogy te nem hiszed el, de el fog jönni az a pillanat, amikor lesz olyan ember, aki elszámoltat. Nem bújhatsz életed végéig Polt seggébe. Már csak azért sem, mert ő sincs örök időre felkenve a legfőbb ügyészi trónusra. És jelezni szeretném, hogy nem fenyegetés: el kell egyszer számolnia a pereputtyodnak is a működésével. Hiába vásárolja fel a kedvenc vejed a fél országot, attól az még nem lesz a te birtokod. Meg az övé sem.
Hellcat
Ja hát a szarszag messzire terjeng...a fidesz úgy be van szarva hogy azt már a határon túlról is érzik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.