A Fidesz frakcióvezetője szerint már most meg lehet mondani, kiket terhel politikai felelősség az elmúlt évtizedek legnagyobb, a 4-es metró beruházása körüli korrupciós botrányáért. Kósa Lajos a TV2 Mokka című műsorában a 2010 előtti kormányfők közül Megyessy Pétert, Gyurcsány Ferencet és Bajnai Gordont sorolta ide. A frakcióvezető szerint Demszky Gábor korábbi főpolgármester és egykori helyettese, Hagyó Miklós is "egészen biztosan felelősek" az ügyben. Kósa Lajos kitért arra, hogy 2010 után a főváros új, Tarlós István irányította vezetése, "a kormány aktív támogatása mellett próbálta menteni, ami menthető". Mint mondta, a politikai mellett büntetőjogi felelősség is van, ennek megállapítása a hatóságok feladata.

Forrás: klubradio.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
A helyükben én azonnal feljelenteném a Kósát!
Hellcat
Töviden tömören: Mindenki csak mi nem.
not me
"A jogban az ártatlanság vélelme alkotmányos alapelv, amely szerint senki sem tekinthető bűnösnek mindaddig, amíg a büntetőjogi felelősségét a bíróság jogerős határozata nem állapította meg"

H meg is nevezi őket K. Lajos, akkor is csak úgy lehetett volna, hogy pl D Gábor, H Miklós, M Péter, Gy Ferenc, stb.

De magyarország G-ra nem jogállam. ez abból látszik, hogy a hatalmon lévők úgy gondolják (tényleg úgy gondolják, és nem csak viccelnek), hogy nekik mindent lehet.

Van az a mondás, hogy "A szükség törvényt bont."
A fideszeseknek szükségük volt nagggyon sok pénzre, és ezért törvényt bontottak.

A mai Alap(talan)törvény nem Magyarország alkotmánya, és sosem lesz az!!!
szaboria1
Lalóka akkor az OLAF jelentésben mi a 2012-es módosítás amit megnevezett. Vagy nálad még mindig a Gyurcsány a hibás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.