Stabil működést, jelentős fejlesztéseket tesz lehetővé Veszprém idei költségvetése, amelynek elsősorban a családok a kedvezményezettjei - jelentette ki a város polgármestere pénteki sajtótájékoztatóján. Porga Gyula (Fidesz-KDNP) a családok költségvetésének nevezte Veszprém 2017-es büdzséjét, amelyben két óvoda építése és bölcsődei kapacitásbővítés is szerepel.

Forrás: epulettar.hu
Feltöltő: épülettár.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Jéééééé...hát hova lett a beígért uszi?
Eladott Ország
Miközben nem létező ellenzékestől rágjuk ­rágjuk szorgalmasan a KDNP gumicsontját állami
párkeresési támogatásról, abortusztilalomról, 16-éves lánnyal történő kavarásról ,nemzeti konzultációról és a munkahelyekre kinevezett népesedési megbízottról, üde színfolt a KDNP-s városban jelentős fejlesztésről olvasni. Csak úgy kell majd végrehajtani, hogy ne csak a vazallusok, NER társak részesedjenek majd az anyagi javakból, hanem azok is akik azt megépítették, megvalósították ,mert ha nem ,lassan nem lesz aki dolgozzon, mivel elmenekülnek az országból.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.