A pénzmosás és terrorszervezetek finanszírozása miatt körözött szaúdi olajmilliárdos, Ghaith Pharaon már az első, rövid időtartamra érvényes C típusú vízum kérelmezésénél tudta, hogy találkozni fog Orbán Viktorral - derült ki az Index szerint a vízumkérelem során rögzített információkból, amelyekről Demeter Márta képviselő számolt be a portálnak.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Aztán rögtön vásárolt is egy villát a szomszédságában
ha már erre járt.
Ráadásul semmi nemzetbiztonsági kockázat mert Pharaonnak ujjlenyomata sem volt.
Ráadásul feldobta a talpát.
nyanya001
Pharaon Magyarországon a miniszterelnökkel találkozik majd,

méghozzá azon a rendezvényen, amelyet Jordánia tiszteletbeli konzulja szervez.

Demeter állítása – amelyet a külügy nem cáfolt – rámutat, hogy a pénzmosásban nemzetközi szaktekintélynek számító Pharaon eleve azért jött ide, hogy Orbánnal megbeszéljen valamit.

Demeter szerint ezek fényében már az a kérdés: „bármilyen bűnöző számára belépőjegy Magyarországra, ha a miniszterelnökkel vacsorázik?”

A Magyar Narancs tavaly októberben írta meg, hogy az egyik Pharaon-cég megvette az Orbánéval szemközti házat, miközben a miniszterelnök vejével és a kormánnyal is üzleteltek a körözött szaúdi milliárdos cégei. A botrányt kirobbantó írás megjelenése előtt megkeresték Orbán sajtósait, de senki nem volt hajlandó válaszolni arra az egyszerű kérdésre, hogy találkozott-e Orbán és Pharaon.

Persze, hogy találkozott !
Gengszter a gengszterrel.
Yoda69
Most ezt a Faraot temettek el Egyiptomban vagy nem?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.