Az eltérő tárolás vagy a más szavatosság miatt találhatott a Nébih különbséget a magyar és osztrák termékek között,de az is lehet, hogy a gyártók a magyar ízlésre szabták a terméket.

(Forrás: Index)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

emerencia
Ez nem újdonság. Már évekkel ezelőtt hallottam, olvastam panaszt emiatt. Vajon miért kellett ezt éppen most lázárszinten elővenni? Eddig miért nem volt fontos? Csak nem az olimpiabotrányt akarják ezzel kicsinyíteni?
Aki Én
A magyar ízlés nem szereti ha a ruha fehér lesz a mosószertől, csillogó és foltmentes a mosogatószertől, erősebb az autója az üzemanyagtól és kevesebbet is fogyaszt...
Aki tapasztalta pontosan tudja, hogy az üzemanyagtól a mosószeren ás a fogkrémig minden tökéletesen más ha nyugatabbra veszed. Kevesebb kell belőle, hatékonyabb, és még csak nem is drágább. Különösen a valódi akcióknál, mikor mondjuk 2-3-at kapsz egy áráért. Az élelmiszerekre úgyszintén igaz.
Dolgozók állítása szerint még a hazai gyárak is mást gyártanak a külföldi piacra mint itthonra.
Ez mindig is így volt.
Sziszifusz
A magyarok azért kapják a sz...rt, mert azt szeretik, lásd a jelenlegi helyzetet. Orbán és bandája, nem hiába első a biztos pártválasztók körében. Mazoista nép vagyunk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél