A magyarországi politikai színpadán mára minden harci eszköz megengedett… Nincs se kulturális, se etikai korlát, de néha még a magyar nyelv szabályai sem számítanak… Bármerre tekinthetsz, sehol nem találsz felelőst, mindenki a másikra mutogat, miközben megfoszt mindenedtől: békétől, jóléttől, önbecsüléstől, igazságtól, szeretettől, jövőtől… Nézzük a legutóbbi bombát – ami ki tudja, hogy már megint milyen és mekkora disznósághoz szolgáltat leplet: A budapesti olimpiai játékokra való felkészülési idő arról szól, hogy ki tud nagyobb adag sarat ragasztani a másikra… Be is fogják venni – már, ha megnyerjük a rendezés jogát – új versenyszámként. Egy kis előzmény a selejtező mérkőzések bemutatása előtt:

(Forrás: ellenszel.hu, Cefi által)

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ami ezt az új versenyszám dolgot illeti, valós szokás, hogy a rendező javasolhat újat!
Erről ugrott be: Ki a legnagyobb vesztese az olimpia várható lemondásának? Egyértelműen Kancsi Mancsi, aki természetesen történelem-hamisításban indulhatott volna nagy eséllyel több számban is. Leginkább a vegyes-páros lett volna pikáns! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
@aremy: hát én nem pont rá gondoltam ebben a diszciplínában, de ők jók lehetnének a tudományos tisztesség totál hiánya számban! =))
nusika
@RonaGyuri: ..elvette a magánnyugdíj pénzét is és most azt mondja, hogy ez is jól teljesít!
http://mfor.hu/cikkek/befektetes/Az_MNB_szeri...
aremy
@RonaGyuri: a tudományos az náluk ismeretlen valami a tisztességről még nem is hallottak.
RonaGyuri
@nusika: bocs de ezt most félreértetted; ez a jelentés annak bizonyítéka (s akár akarják akár nem beismerése), hogy ocsmány módon hazudtak, mert ezek még így is (Matolcsyék minden igyekezet ellenére) jól teljesítenek!
Eladott Ország
https://kolozsvaros.com/2017/02/24/gyoztel-fo...
Ez az ország hét évvel ezelőtt arról álmodott, hogy a kétharmados bizalommal, ami az öletekbe hullt, rendbe tesztek valamit. Ehelyett legyilkoltatok mindent. Ott, ahol három ember dönt 8 millió helyett, ahol egy ekkora felhatalmazást az ország szétrablására használnak, ott nincsenek álmok. Ahol a süket, vak és gyáva rezsim katonái egy téveszméibe belebolondult,
csillapíthatatlan étvágyú, gyerekkori traumáit kiheverni nem tudó, eszelős személyiségzavar
szolgálatában állnak, ott nincsenek legyilkolható álmok. Ahol az ország egy része az
életben maradásért küzd, ahol egyre többek számára naponta háromszor étkezni luxus, ahol a nyomor maga alá gyűri az emberi méltóságot, ahonnan százezer számra menekül, akinek még van ereje hozzá, ahol az érvényesülés útja a lojális seggnyalás, a tudást meg naponta kiröhögik, ott nincsenek álmok. Ott csak egy beteg, sérült ember lázálmai vannak, aki a saját démonaival viaskodik, a körülötte lévők meg azzal vannak elfoglalva, hogy időről időre megveregessék a vállát: győztél, főnök, jó vagy, főnök, már megint megmentetted az országot.
Eladott Ország
@RonaGyuri: "Mert itt van nekünk Schmidt Mária, a szexi, fancy és főleg trendi forradalomügyi kormánybiztos asszonyság. Akit valamiért még nem tüntettek ki úgy igazán, össznép-nemzetileg. De tegnap bezzeg. Örömmel látom, hogy az éhes Tállai Bandi – aki a közhiedelemmel ellentétben nem egy fesztiválszervező és szalagelvágó iroda vezetője, hanem a NAV elnöke – sem lopta a napot közben, hanem ő is tüntetett vadul. Kitüntetett. Hogy ne beszéljünk mellé, hivatalosan erről van szó: a pacal­pörkölt-­hurka és egyéb disznóságok rajongója elismeréseket adott át a Nemzeti Adó­ és Vámhivatal hivatásos állományú tagjainak és kormánytisztviselőinek. Miért? Csak. Az 1956-­os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából. Azt már hagyjuk is, hogy micsoda csodálatosan gazdag esztendő volt ez: Bayer Zsolt, Wittner Maris és most végre Schmidt Halszagú Mariska néni, az egész 1956-­os emlékév központilag meghatározó figurája, a NER történésze, az emlékév hallgathatatlanul borzasztó, agyonhallgatott, de legalább hivatalos slágerének megrendelője és levezénylője tegnap átvette a Hűség a Kasszához Hazához Érdemrend Nagykeresztje kitüntetést. A sors iróniája, hogy éppen az 1956-­2016 – A magyar ifjúság történelmet írt című megemlékezésen történt mindez. Aki a díjat átadta neki: Sántha Gábor, az 1956-­os Magyar Szabadságharcosok Világszövetségének elnökétől."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél