Először 2014-ben, mikor a Fideszre szavaztak, másodszor meg akkor, amikor a képviselők szavaztak Paksról.

Lázár János Miniszterelnökséget vezető minisztert a csütörtöki Kormányinfón (ami már a 80. volt a sorban) arról kérdezte egy újságíró, hogy mit szól az LMP által a paksi atomerőmű bővítésének ügyében benyújtott országos népszavazási kezdeményezésekről.

A nép már szavazott Paksról Lázár szerint

Fotó: MTI

Lázár szerint "olyan ügyről van szó, amiről a nép már szavazott a 2014-es választáson", illetve akkor, amikor a Parlamentben a nép képviselői megszavazták a paksi beruházást.

Hozzátette: az atomerőmű beruházásnál kevés átláthatóbb beruházása volt a magyar államnak. Szerinte a népszavazási kezdeményezés politikai akció, az nem az atomerőműről szól, mint ahogy a Momentum Mozgalom kezdeményezése sem az olimpiáról szólt.

(MTI, 444)

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Ez hazugság. Orbán egy nap sunyi módon kiment Moszkvába és még a fideszeseket is meglepte, hogy egy Paks2-vel jött haza. Nem volt semmi előzetes hírverés, hogy miért megy ki. Semmi nemzeti konzultáció vagy társadalmi vita.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Equus
a rettenetes nagy zseni... felismerte, h elég a fidesznyikekből?
human
Ez hazugság. Orbán egy nap sunyi módon kiment Moszkvába és még a fideszeseket is meglepte, hogy egy Paks2-vel jött haza. Nem volt semmi előzetes hírverés, hogy miért megy ki. Semmi nemzeti konzultáció vagy társadalmi vita.
human
"Aki Oroszországhoz közeledik, lehet, hogy gazdasági értelemben ennek a közeledésnek, ennek a korrekt kapcsolatnak nyertese, győztese, zsebeink gyarapítója lesz, de fölad valamit a demokrácia, a szabadság, a szabadságjogok gyakorlása tekintetében. (...) Egy dolog soha nem jött keletről. A keleti szelek Európának ebbe a térségébe demokráciát és szabadságjogokat soha nem fújtak."
/Lázár János, 2010/
Macskaszem
Többen vannak azok, akik nem szavaztak sem a fideszre, sem Paks2-re, de nem zavarja ezt a pofátlan, szarházi bandát.
Perwool
"az atomerőmű beruházásnál kevés átláthatóbb beruházása volt a magyar államnak."
Ne bacca meg a... Ha olyan átlátható miért is kellett, Krisztus urunk második menybejöveteléig titkosítani?Ez egy 4000 Milliárdos buli!!Ha csak a szokásos"jutalékkal" számolnak az is nagyjából 600-800 milliárd a maffia "családtagjainak" ...
"Először 2014-ben, mikor a Fideszre szavaztak, másodszor meg akkor, amikor a képviselők szavaztak Paksról."
Te alföld bikája... ez nem jutott eszedbe a kvóta szavazáskor???
Lázáron látszik a kielégületlenség...
Már régen döngette a TV2 Zsuzskáját londoni luxus szállodában...
Qqberci
Janókám, szerinted hány stadionról szavazott a nép? Hányan szavazták meg, hogy szétqrjátok a budai várat? Hányan szavazták meg hogy Tóni helikofferrel járjon esküvői buliba? Hányan szavazták meg a felcdsúti potrohos kullancs játékvonatát?...
justhpeter
@Qqberci: Pontosan annyian szavazták meg Paks II-t is.
human
@simmering73: Nekem a tenyerem jobban szokott viszketni, ha Lázár beszél, mint ha Orbán. Mert Orbán simán csak hazudik, de Lázár végig beleröhög a képedbe.
Perwool
@human: Ha ennek a sírjához hívnák Jézust nem azt mondaná:"Kelj fel és járj"!
Hanem, hozzatok még rá követ is ki ne másszon!
Perwool
@Mirabilis: "Folytatjuk" ----tovább folytatjuk a lenyúlásokat!
Yoda69
Hazudsz!
De ha igy van, akkor meg nem kell fosnod a nepszavastol. Mint az olimpia eseteben. A te logikad szerint arrol is szavazott a nep 14-ben

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.