Először 2014-ben, mikor a Fideszre szavaztak, másodszor meg akkor, amikor a képviselők szavaztak Paksról.

Lázár János Miniszterelnökséget vezető minisztert a csütörtöki Kormányinfón (ami már a 80. volt a sorban) arról kérdezte egy újságíró, hogy mit szól az LMP által a paksi atomerőmű bővítésének ügyében benyújtott országos népszavazási kezdeményezésekről.

A nép már szavazott Paksról Lázár szerint

Fotó: MTI

Lázár szerint "olyan ügyről van szó, amiről a nép már szavazott a 2014-es választáson", illetve akkor, amikor a Parlamentben a nép képviselői megszavazták a paksi beruházást.

Hozzátette: az atomerőmű beruházásnál kevés átláthatóbb beruházása volt a magyar államnak. Szerinte a népszavazási kezdeményezés politikai akció, az nem az atomerőműről szól, mint ahogy a Momentum Mozgalom kezdeményezése sem az olimpiáról szólt.

(MTI, 444)

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Ez hazugság. Orbán egy nap sunyi módon kiment Moszkvába és még a fideszeseket is meglepte, hogy egy Paks2-vel jött haza. Nem volt semmi előzetes hírverés, hogy miért megy ki. Semmi nemzeti konzultáció vagy társadalmi vita.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
@Qqberci: Pontosan annyian szavazták meg Paks II-t is.
human
@simmering73: Nekem a tenyerem jobban szokott viszketni, ha Lázár beszél, mint ha Orbán. Mert Orbán simán csak hazudik, de Lázár végig beleröhög a képedbe.
Perwool
@human: Ha ennek a sírjához hívnák Jézust nem azt mondaná:"Kelj fel és járj"!
Hanem, hozzatok még rá követ is ki ne másszon!
Perwool
@Mirabilis: "Folytatjuk" ----tovább folytatjuk a lenyúlásokat!
Yoda69
Hazudsz!
De ha igy van, akkor meg nem kell fosnod a nepszavastol. Mint az olimpia eseteben. A te logikad szerint arrol is szavazott a nep 14-ben

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.