Már nem eddigi ügyvédje, Brunner Tamás védi a Teréz körúti robbantással meggyanúsított P. Lászlót.

Az eddigi védő, Brunner Tamás megerősítette az MTI-nek a 24.hu információját. Az ügyvéd azt mondta: P. László szerdai kihallgatásán jelezték védencével közösen, hogy mostantól nem ő látja el a védői feladatokat az ügyben. Tudomása szerint még nincs új ügyvédje P. Lászlónak, vagy ha van is, arról nem tud – tette hozzá.

Az ügyvéd az okokról csak annyit mondott, hogy

ő kezdeményezte az elválást, védence pedig elfogadta ezt.

Döntésének az ügyhöz, eddigi védence esélyeihez nincs köze, más okból határozott úgy, hogy nem védi tovább a gyanúsítottat – emelte ki.

A tavaly szeptember 24-ei robbantásban két rendőr megsérült, egyikük életveszélyesen a főváros VI. kerületében, a Teréz körúton. Az elkövetéssel gyanúsított P. Lászlót október 19-én fogták el, előzetes letartóztatását szerdán hosszabbította meg a bíróság április 21-éig.

A gyanúsítottat azóta többször kihallgatták. Február 22-én Brunner Tamás az MTI-nek azt mondta: P. László a kihallgatásokon elismerte, hogy ő készítette az eszközt, ő helyezte el és ő hozta működésbe, így azok az értesülések is helytállóak, amelyek szerint ő szerepel a felvételeken. Az ügyvéd akkor azt mondta, hogy az indítékra egyelőre nincs válasz.

A 24.hu szerdán azt is írta, hogy a gyanúsítottal – aki két hét kihagyás után hallgattak ki ismét az ügyészségen – legutóbb már nem volt könnyű kommunikálni, nem akart beszélni. A portálon hozzátették: most "csupán annyi derült ki, hogy a brutális bűncselekmény ügyében már nyár elején vádat emelhetnek".

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kádár János
@dr. prédikátor: Sok-sok pénz = sztárügyvéd!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@wagabund: Rátapintottál a LÉNYEGRE!!!
dr. prédikátor
Kis pénz, kis ügyvéd, nagy pénz nagy ügyvéd!!!
Kádár János
@dr. prédikátor: Sok-sok pénz = sztárügyvéd!
Borsodi
Vagy jobb ha félre áll az ügyvéd úr és nem véd egy olyan embert aki el kell ítélni.
Lepényleső
Árthatározat,vagy a rigó nem fütyöl egyik zsebbe sem?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél