Több kártérítési perben is a Nagy és Trócsányi Ügyvédi Iroda képviselte a 4-es metró alagútépítő kivitelezőjét az állami tulajdonú BKV Zrt.-vel szemben, írja a Magyar Nemzet. A lap úgy tudja, a francia–német–osztrák és magyar cégek alkotta Bamco konzorcium jogi képviseletét legalább öt választott bírósági eljárásban látta el az igazságügyi miniszter résztulajdonában álló ügyvédi iroda. A Magyar Nemzet értesülései szerint az ügyek többségében 2014 második felében, illetve 2015-ben nyújtott be keresetet a konzorcium, vagyis Trócsányi 2014. június 10-i miniszteri beiktatását követően. Varga Mihály nemzetgazdasági és Trócsányi László igazságügyi miniszter nemrégiben a 4-es metró beruházásával kapcsolatban feltárt korrupcióról és szabálytalanságokról tárgyalt Giovanni Kesslerrel, az OLAF főigazgatójával, ami után közleményt is kiadtak. Ebben azt írták, az OLAF „minden idők legnagyobb korrupciós botrányára hívta fel a magyar hatóságok figyelmét”. Mindez azért komikus az új...

Forrás: alfahir.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Kedves sarlós és lázár elvtársak! Négyes metró ügyben ugyanúgy jártatok, mint sok egyéb-fidesz-hangulatkeltő dologban: feldobtatok egy vödör szart, és persze nem tudtatok kiugorni alóla.
RonaGyuri
egy bő órája próbáltam az eredeti mno.hu-s cikket beküldeni, de nem hagyta a rendszer

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.