Dr. Zacher Gábor orvos, toxikológus nevét mindenki ismeri, és szakmai körökben is rendkívül nagy tekintélynek örvend! Amit most mond, arra is érdemes odafigyelni! A doktor az előadást azzal vezette fel, hogy elmesélte, hogy amikor ő volt fiatal, egyáltalán nem volt nehéz elkerülni a kábítószert, hiszen jószerével nem volt elérhető Magyarországon. „Nem csoda, hogy az én korosztályom szinte semmit sem tud erről – honnan is tudna”- vonta le a következtetést. Ellentétben a teremben ülőkkel, akik bizony a felhasználói korosztály képviselői. „Természetesen itt csupa életvidám, kábítószert elutasító fiatal ül” - jegyezte meg némi iróniával a hangjában – jutalmul rögtön ki is tört a nevetés a teremben…

Forrás: tudnodkell.info
Feltöltő: Equus
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Ugyanaz történik a magyarokkal mint az ausztrál bennszülöttekkel, vagy az amcsi indiánokkal. Szándékosan lebutítják őket, hogy aztán azt csináljanak velük amit akarnak. Erre valóban az olcsó alkohol és a köztévé a legjobb módszer. Látszólag bevált..
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Cefi
Roppant szomorú. És persze ilyenkor fordul meg az ember fejében, hogy visszasírja a Kádár korszak 70'-80'-s éveit...
Csizmás Kond
@Cefi: Hát persze, főleg ha be van tépve.
coni
Ugyanaz történik a magyarokkal mint az ausztrál bennszülöttekkel, vagy az amcsi indiánokkal. Szándékosan lebutítják őket, hogy aztán azt csináljanak velük amit akarnak. Erre valóban az olcsó alkohol és a köztévé a legjobb módszer. Látszólag bevált..
nem tibi
" amíg Magyarországon 4 millió ember él a szegénységi küszöb közelében "

Mo jobban tejesít :-((((
Peller Anikó
Nem nem, remekül mennek a dolgok. Tessék csak inni és cigizni minél többet, mert azon van a legnagyobb adóbevétel visszaforgatás.

A kábítószeren semmi adó nincs, az tehát hülyeség.

Ezenkívül tessék minél többet autózni, mert a benzinen van a harmadik legnagyobb adóbevétel (nagyon helyesen). A baj csak az, hogy a világ többi részén nem elég magas a benzinen az adóteher.

Miből épíccsük a millió stadiomot ha elfogy az Eus pénc és nincs elég alkoholista, he?
papa.49
Hú de nagyon igaza van a dokinak, a mai hatalomnak PONT ILYEN EMBEREK ,SZÜLŐK,GYEREKEK KELLENEK, akik gépiesen teszik amit mondanak nekik, iil. sugallják a fos műsorokból!!! Gondolkodni tudó emberre NINCS SZÜKSÉG, AZ ÁTLÁT A SZITÁN!!!
dr. prédikátor
Na ja! mer a viktor szopkin geci kormánya meg a csicskái a bégető birkák jobban teljesítenek!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.