Közzétette a közgyűlési előterjesztéseit a Konzum, eszerint új igazgatósági tagok megválasztásáról döntenek az április 26-án tartandó közgyűlésen. Az egyik igazgatósági tag, Forczek László lemond igazgatósági tagságáról, ezen felül a Konzum további két igazgatósági tisztséget alapít, a megüresedő pozíciókba pedig Mészáros Lőrinc három gyermekét, Mészáros Ágnest, ifj. Mészáros Lőrincet és Mészáros Beatrixot választhatja meg a közgyűlés – írta meg a Portfolio. Az igazgatóság elnökének tiszteletdíja havi 50, az igazgatósági tagok tiszteletdíja havi 35 ezer forint. Az előterjesztésekből egyébként az is kiderül, hogy a részvénytársaság mérleg szerinti eredménye -20,8 millió forint lett, konszolidált szinten 47,4 millió forint veszteséget ért el tavaly a vállalat, amely az áprilisi közgyűlést követően Pécsről Budapestre teszi át a székhelyét. Február végén jelentette be a Konzum, hogy Mészáros Lőrinc 19,57 százalékos részesedést vásárMindhárom gyermek, Mészáros Ágnes, ifj. Mészáros...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Tessek mondani, ha egy ceg fo tevekenysegben minuszokat, magyaran : veszteseget gyart, akkor az a modszer, hogy valakit kiemelek a szekbol es helyette 3 csaladtagomat ultetem a szekukbe??? Csak nem azt akarja mondani meszaros lolo, hogy a harom gyerekenek van annyi tapasztalata, hogy igazgatosagi tagkent majd felviragoztatjak a vallalkozast?
Persze, ezt lolo nem merte volna megtenni a Gazdaallat engedelye nelkul... Sot... De jo lenne tudni, hogy mi van most a fejukben?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@Pálinkafőző Rézüst: Gondolom machetevel nyitnal egy kisablakot a nezeshez???...:o)))))
Pálinkafőző Rézüst
@karma1: sok kárt nem lehetne tenni ... Agykárt semmiképpen...
karma1
@lópicigáspár: Jot szorakoztam, koszike...:o)))))
Nessy
Lehet, hogy ma vicc, de minden viccben van valami komoly!
Ami késik, nem múlik!
karma1
@Nessy: Egy pillanatig sem felteteleztem, hogy ez egy vicc volna, csak kurvara nem ertem, hogyha valami veszteseges, akkor abba a vallalkozo meg belefeccolna egy csomo emberi erot. (Magyaran: ha nem megy a bo't, be ko" csukni...)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.