A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság szexuális kényszerítés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomoz ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján az elkövető 2017. április 7-én 22 óra körüli időben Dunaújvárosban, a Baracsi úton egy nőt szexuális cselekményre akart kényszeríteni. A férfit járókelők zavarták meg a cselekményében, ezért a helyszínről elfutott.

Az elsődleges adatok szerint a bűncselekményt elkövető férfi:

20 év körüli

körülbelül 170-180 centiméter magas

vékony testalkatú

sötét hajú

hosszúkás arcú

az elkövetéskor sötét színű farmernadrágot, sötét kapucnis felsőruházatot viselt, továbbá egy fekete hátizsák volt nála.

A nyílt utcán akartak megerőszakolni egy nőt Dunaújvárosban

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy akinek a bűncselekménnyel kapcsolatban információja van, vagy a grafikán szereplő férfit felismeri, jelentkezzen személyesen a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-25-510-510-es telefonszámot, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 "Telefontanú" zöld számán, a 107, vagy a 112 központi telefonszámok valamelyikén.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Gondolom ez se migráns volt, hanem egy itthoni tetű!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pungapeter
@papa.49: szerintem a notórius és gyűlölködő (zavaros) írogatás helyett, javaslom szerezz be magadnak egy hölgyet (persze ne úgy mint a cikkbeli retardált figura) , feltéve ha még működik a cerkád. Ha nem működik (erre tippelek és ezt sejteti a notórius gyűlölködés) keresztapja még lehetsz valamelyik rokon puruttyádnak, de a nemváltó műtéten is elgondolkodhatsz. Közösségi gyűjtést sok oldalon folytatnak...
papa.49
@pungapeter: MIÁÁÁUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.