Nem bízza a véletlenre a Fidesz: Orbán Viktor szombat reggeli, húsvét alkalmából (is) készített interjúját a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe került nyolc megyei lap online verziójában mindenhol címlapon hozták. Meg a PLT-nél is.

Orbán a Magyar Időknek adott interjúban többek közt arról beszélt, hogy Magyarország nem lép ki az európai unióból, de azt meg kell reformálni, a Fidesz pedig a belső reformellenzék. Emellett a tüntetésekről is szót ejtett – olvasható a korábbi cikkünkben.

A Mediaworks alá tartozó nyolc lap online felülete szombaton így nézett ki:

Megint központi Orbán-interjút kaptak a megyei olvasók

Hasonló a Pannon Lapok Társasága alá tartozó négy megyei és egy városi lapjának online felülete is, csak ott nem a legkiemelkedőbb helyen virít a központ interjú, hanem lejjebb kell érte görgetni.

(444, Propeller.hu)

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
nepszava.us/rablas-turbofokozaton-meszarose-a-balaton/
Ami kimaradt a lapokból. Rablás turbófokozaton – Mészárosé a Balaton.
Miközben az ország egy része a CEU-üggyel, a civilekkel és festékdobálással foglalkozik, “Mészáros Lőrinc” úthengere nem áll le. Legújabb hír, hogy a felcsúti gáz polgármesteré lett a Balatontourist, a legnagyobb balatoni turisztikai vállalat. (Jó, legyünk egészen pontosak: a vevő a BLT Group Zrt., melynek résztulajdonosa a Konzum Nyrt., utóbbiban Mészárosnak 20 százalékos részesedése van, míg a BLT nagyobbik része Jászai Gellérté, Mészáros régi barátjáé.) Halványan bizakodhatunk abban, hogy az EU végre elapasztja a pénzforrást (hiszen mint fentebb olvashattuk, a fejlesztések háromnegyede ebből valósulna meg).
Addig is ideje volna összeállítani egy (egyre soványodó) katalógust, melyben azon üdülőhelyeket jelölnék meg, ahol a nem rabolt vagyonban relaxálni szándékozók még nyugodt lélekkel pihenhetnek. Ideje most már ezt a két díszcigányt a hűvösre rakni!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakegya
@Eladott Ország: hatalmas pénzek akasztásával indították már a kikötőkben a szezont!
A hajók -kikötésére úgy szervezték rá a vendéglátósaikat,hogy ki se kerülhessék azt aki a parti kocsmáját üzemelteti a haveri körből-aztán visszacsurgatja a hasznot-természetesen zsebbe.A MÁSIK AMI AZONNAL BEBUKTATHATJA AZ IDEGENFORGALMON KERESZTÜL -AZ EU EURÓVAL FIZETŐ KÉPES KERESLETET VÁRJÁK KIMAZSOLÁZVA A PIHENNI VÁGYÓK KÖZÜL,MÉG VÉLETLENÜL SE A HAZAI KÖZÉPOSZTÁLYT,MERT ANNAK KINYÍRÁSÁN FÁRADOZTAK EGÉSZ EDDIG.Fel kellene gyújtani az egész sátortábort,MERT HA EZEKEN MÚLIK CSAKKK A KERÍTÉSLUKAKON ÁT LÁTHATJÁK A MAGYAROK A BALATONTIS MINT AHOGY MÁR AZ EGÉSZ ORSZÁGOT IS A MENEKÜLTEK,AKIKNEK ESZE ÁGÁBAN SINCS EGY ILYEN SZÉTLOPATOTT ORSZÁGBAN MARADNI.
Eladott Ország
@bakegya: kolozsvaros.com/2017/03/03/vedd-ugy-jani-hogy-en-vagyok-a-nep/
Vedd úgy, Jani, hogy én vagyok a nép. Az mikor volt, amikor arról szavaztam, hogy ugyan, az Orbán nevű főnököd tolja már be a közösből az én pénzemet a felcsúti stadionba, bármelyik másik stadionba, kisvasútba, Várba költözésbe, térkövekbe, keresztények megvédésébe, külföldi focicsapatokba, ukrán nyugdíjasokba, más országok gazdaságának támogatásába, a keresztény egyházba, Makovecz bodegákba? És arról vajon mikor szavaztam, hogy egy dühöngő elmebeteg vezesse a jegybankot, aki az én devizahitelemen kaszál nagyot, aztán a más nyomora árán szerzett pénzből műkincseket és szeretőket vásárol? ésatöbbi...
kukac50
Remélem nem Orbán akarja megreformálni, mert amihez hozzányúl az mind szarrá válik.
Minek avatkozik a politika a piacgazdaságba?
desiro
ezért nem járatom a helyi reklámot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.