Ma nem lehet olyat mondani, amiben nincs benne a politika

– mondta Stohl András az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

A színművész néhány hete bontott szerződést a Vígszínházban, hogy egy reggeli rádiós műsor műsorvezetőjeként folytassa karrierjét. Az első adás után azt mondta: azt szeretné képviselni, amit egyébként is gondol a világról. Hozzátette:

nem szeretne takargatni semmit, a műsorban egyéni, politikai véleményének is hangot ad, ha annak érzi szükségét.

A színművész elárulta: sok változás történt a magánéletében, elkezdte kicsit unni önmagát, ezzel egy időben jött a rádiós felkérés, ami lehetőséget ad neki arra, hogy új oldalát mutassa meg. Stohl András azt is mondta, hogy csak egy kicsit akart hátrébb lépni a színháztól, nem végleg felhagyni vele, azt ugyanis a közönséggel és a társulatokkal sem teheti meg, hogy lemond bizonyos szerepeket vagy feladatokat. Leszögezte:

a Vígszínháztól nem művészi okok miatt jött el, egyszerűen csak arról van szó, hogy szabadúszóként könnyebben tudja beosztani az idejét.

A színművész cáfolta, hogy Sebestyén Balázsékat akarná most felülmúlni. Szerinte ugyanis a két műsort nem lehet összehasonlítani, egyelőre nem is versenyképesek. A színész azt mondta:

egyelőre nem tudja, hogy bírja majd az új időbeosztást, de az biztos, hogy egy évig csinálnia kell, mert ennyi időre szól a szerződése. Hogy utána mi lesz, azt még nem tudja.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Bucika...emberileg és agyilag is már egy nagy nulla vagy...régen jó voltál,
aztán az alkohol, majd a sok politikai nyalóka tönkretett...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.