Állítsuk meg közös erővel az Európai Unió lejáratását itthon és Magyarországét külföldön! – írja Facebook oldalán Király Miklós egyetemi tanár.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
troll6
Én visszaküldeném, csak nem kaptam... Miért?
Pöpec
@troll6: Írd a címet, elküldöm Romániába is!
coni
Eddig se az értelmiség levelezett velük, hanem azok az egyszerű emberek akiknek 50 éve senki nem kérdezte meg a véleményét és a konzultációs leveleken kívül csak csekkeket hoz neki a postás. Ők arra szavaznak aki utoljára ígér nekik valamit. Ők nem olvassák a professzor úr facebookját és nem is az ő hibájuk a fékek és ellensúlyok nélküli rendszer. Hanem a jobboldali értelmiségé. Akiket nem zavart az Alkotmány kiüresítése...
solidedge
A lépcsőházunkban élők hányingerüket leküzdve a postaládából az alatta elhelyezett szemétgyűjtő kartondobozba dobálták a levelet. Ezután néhány rémálommal teli éjszaka után el is felejtették az egészet. Nem úgy Gábor bácsi. Észrevettük, hogy az öreg a bontatlan leveleket összeszedi, eltűnik lakásában, majd néhány levéllel a kezében elindul a városba. Aki találkozik egy öregemberrel aki egy halom levelet visz talicskán a posta felé, ő a mi Gábor bácsink. A Fidesz figyelmét felhívnám, hogy mikor diadalittas arccal harsogni fogja, hogy másfél millió ember (akik az ő olvasatukban nem más mint Magyarország), akarja megállítani Brüsszelt külön emelje ki, hogy Gábor bácsi cefetül meg akarja állítani.
Csizmás Kond
"Ráadásul megszövegezőjük azt feltételezi, hogy elemi ismeretekkel sem rendelkezünk az Európai Unió céljairól, működéséről és értékeiről."
Ez szóról szóra igaz...ha tudjuk előre, hogy a privatizáció a munkahelyek megszűnésével jár, hogy az által átalakul az életünk aminek az elvándorlás a megélhetéskeresés lesz a vége soha senki nem akart volna uniós tag lenni. Átvertek kihasználtak, kiraboltak és még azt is le akarják nyeletni hogy a saját gyerekeinket nemtelen, migráncsimádókká neveljék a saját országunkba a saját pénzünkön. A globalizáció az amúgy is olcsó munkahelyek, mégolcsóbbá tételéért zajlik, hogy a létminimumra való lehetőséget is idegenek kezébe adják.
silber13
@Csizmás Kond: Üdvps volna, ha a saját országoddal, Romániával foglalkoznál!
Csizmás Kond
@silber13: ...már sokszor mondtam ne igyál ha nem tudsz utána magadon uralkodni...
silber13
@Csizmás Kond: Itt is sokan mpnták már, hogy a saját országoddal foglalkozz! Mellesleg ócska a szöveg, amit durrogtatsz!Maradj a muzsikánál, jobban teszed!.-))
Csizmás Kond
@silber13: ...haver...te hányszor alkottál véleményt más országban történt esemény okán csak itt a propin ?...és ha már úgy véled, hogy más országban lévő nem szólhat bele az itteni dolgokba akkor te miért tettél hasonlót ?
...vagy ez rád nem vonatkozik ?
és tudod biztosan én honnan írok vagy csak a lukeklubban hallottad ?
micfild
@solidedge: pedig Brüsszel nem is akar rámászni a gáborbácsira
de mondd csak - miért nem vitték fel a lakók a levelet és tépték darabokra?
én ezért hoztam fel.. hogy ne nyúlja le egy itt lakó gáborbácsi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.