. A köztársasági elnök trefortos diákoknak tartott előadást a környezetvédelemről, de őket inkább az érdekelte, miért írta alá a lex CEU-t, ha tényleg hasznosnak tartja az egyetemet.

Forrás: Abcúg
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
"Szerinte ahhoz, hogy a CEU tovább működhessen, nem kell nemzetközi szerződés az USA és Magyarország közt, elég egy előzetes megállapodás. Ugyanígy az sem jelenthet bajt, hogy a törvény szerint a CEU-nak az év végéig kampuszt kellene nyitnia az Egyesült Államokban. Áder szerint elég, ha a New York-i CEU nonprofit társaság köt egy megállapodást egy másik ottani egyetemmel, hogy biztosítsa a képzési hátterét. (Nemrég Palkovics László oktatási államtitkár is előállt egy javaslattal, amiről már kiderült, hogy valójában semmin sem segít. Ez most egy újabb verzió)."

Csinálnak egy baromságot és most kiskapukat akarnak mutatni, hogy átmenetileg hogyan úszhatja meg a CEU a bezárást. Kiskapu, mert holnap hoznak egy újabb törvényt, amivel bezárják a kiskaput, így már semmi akadálya nem lenne a totális bezárásnak!
Vigyázni kell velük, mert hazudnak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.