Csak egy kicsi szobrocska, de akkor is jelzésértékű. 24.hu 24.hu HÍRFARAGÓ. 2017. 04. 30. 11:43 1438 „Újabb miniszobor került a Bem rakparti kerékpárút falára. Közvetlenül a Kossuth hídi emlékkő mellett délre található. Ennyit tudok róla, és ti?” Ezt írta egy fórumozó a Köztérkép oldalára, egyelőre semmi többet nem tudni. Aki okos – mármint ebben a témában, nem úgy általában – és tud a szoborról valamit, irány a kommentszekció. Kiemelt kép: Phermous, Köztérkép

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Erről a témáról nem szabad leszakadni, mert ezzel lehet a fideszt ütni.
Ruszkik haza!!! Ahogy anno orbán mondta.
Csizmás Kond
...nincs az az idióta aki a Kossuth téren ne fordulna meg...
lampa laz
Erről a témáról nem szabad leszakadni, mert ezzel lehet a fideszt ütni.
Ruszkik haza!!! Ahogy anno orbán mondta.
karma1
@lampa laz: Csak most nincs akkora szerencsenk, hogy biztosra tudjuk: mar kifele mennek. (Akkor amikor ezt mondta "batran", akkor mar megvolt a parancs a kivonulasra).
lampa laz
@karma1: Most viszont azt tudjuk, h ez a g.hívta őket vissza. Ha az ellenzéknek esze lenne ezt az adut nem engedné ki a kezéből. Ez olyan ütőképes, mint fideszoldalon az álítsuk meg Brüsszelt, meg Soros, meg migráncs. Sőt Paks2-t sem akarjuk úgy, h volna és van mit az ellenzéknek naponta a választók agyába vésni.
karma1
@lampa laz: Rengeteg laszti van a levegoben... Van ezen az oldalon jo par kommentelo , akik allitjak, hogy az egesz ellenzek orban mellenyzsebebol kandikal ki, es hogy le van vajazva, hogy 4 evenkent cserelnek, illetve hagyjak egymast elni, csak "cicaharc" van koztuk, nem igazi.
Hat azt hiszem, hogy ezeknek a kommenteloknek nagyon igazsaga vagyon...:o(((
lampa laz
@karma1: Ez is bent van a pakliba, de azt azért az ellenzék sem szeretné (?), h orbán teljesen felszámolja a demokráciát, az országot kivigye az Eu-ból és valami ismeretlen törökrecept katyvaszt alakítson ki helyette. Én irtózom még a gondolattól is, h ez az idióta nyerje a következő választást is. Ez a fotó amit kiraktak ma róla egy teljesen zavarodott elmeállapotot tükröz, egyszerűen borzalmas.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.