Póré László fél évvel ezelőtt még a Dunántúli Napló főszerkesztője és a lapot kiadó Mediaworks Hungary Zrt. regionális üzletágának igazgatója volt, a Naplón kívül még hét megyei lap tartozott hozzá.

Aztán jött Mészáros Lőrinc, ő pedig most kolbászt árul az utcán – írja a szabadpecs.hu.

Amikor megtörtént a dolog, el kellett döntenem, merre tovább. Ha média, akkor csak Budapest, de akkor a család pécsi életét fel kellett volna számolni teljesen, és ezt nem akartuk. Ha Pécs, akkor meg kábé valami üzletkötői munka, amit meg nem éreztem pályának. Ezért döntöttem a kolbászozó megnyitása mellett.

A volt főszerkesztő közel az ötvenhez tehát fejest ugrott az ismeretlenbe és gasztrovállalkozó lett. Kora délelőtt kihúzza a kocsit a Centrumhoz és árulja a frissen sütött magvas kenyértésztából készült tölcsérből, bajor kolbászból, szószokból és feltétekből álló street foodot.

Hétvégenként nem lehet nála enni, akkor általában dél-dunántúli fesztiválokra települ ki, a közeljövőben megy Villányba, Kaposvárra és a Balatonhoz is.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
@Szókrakész: Tudod, ma a seggnyalóknak áll a világ... és szerinted ez normális.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szókrakész
Ha annyira fidesz ellenség lenne, akkor már NAV tiltólistás lenne!!!

Ne csináljunk belőle szentet!!!
bakegya
Etetni kell VALAKINEK a disznókat is!!!-így lesz MAGYARORSZÁG A BEETETÉS REKORDERE ORBÁN JOGTECHNIKAILAG!
justhpeter
@Szókrakész: Tudod, ma a seggnyalóknak áll a világ... és szerinted ez normális.
Aki Én
@Szókrakész: A tetszik véletlen volt!!!
Melyik részét nem érted ennek az egyszerű írásnak?
De, hogy ne kelljen megint sokat írnod, inkább azt kérdezem, melyiket érted?
quadrocopter
Igen! Politikai tisztogatás volt Dunántúléknál (is), de az egyszerűbb, sima agyuak ezt nem látják!
A PLT megszüntette a cikkek véleményezését sms-ben, amióta Analfabéta Lőrinc, offset rotációs mélynyomású, gázláng bűvész(szel) megvásárolta(tatta Orbán, a Nemzethy Geci!)
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2017/05/04/a-tanulatlan-muveletlen-dilettans-tahok-uralmat-hozta-el-a-fidesz/
És már nem az van, már rég nem az van, hogy a pártközpontból kell az utasítást kiadni, hogy ki maradhat és kinek kell mennie. Egyre több helyen már csak az elvtelen szervilizmus szerepel a munkaköri leírásokban, a megfelelési kényszer pedig ott buzgólkodik azokban, akik fenntartják a Mészárosok rezsimjét. E kettő találkozásából él a rendszer és szívja az alattvalók vérét. Póré László a szerencsésebbek közé tartozik, midőn szellemi munkát végző emberként kolbászt süthet a mobilbüféjében. Legalábbis addig, ameddig egy másik, vagy ugyanaz a Mészáros Lőrinc rá nem teszi a kezét, és nem monopolizálja a sültkolbász­piacot. Kicsit sarkítva, de ez a büdös helyzet. És ez így marad, ameddig elég sok ember érzi úgy, hogy van mitől félnie és van mit veszítenie. Aztán legfeljebb egy szép napon az ő hátuk mögött is feltűnik egy Mészáros Lőrinc. És igen, az az a pillanat, amikor már nincs mit elveszíteni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.