Kovács Tamásnál, a magát kifejezetten jobboldalinak valló sportvezetőnél elszakadt a cérna. Azt mondja: ebből most már valóban elég. A Magyar Olimpiai Bizottság korábbi főtitkára, a magyar vívó-válogatott sikerkapitánya, az 1968-as mexikói és az 1972-es müncheni olimpia bronzérmes kardvívója rettentően kiakadt egy, a Népszavában megjelent interjú okán. Nem először. A 74 éves, magát kifejezetten jobboldalinak valló sportvezető korábban nyílt levelet írt Orbán Viktornak, és a miniszterelnöktől választ is kapott. Kovács Tamás közösségi oldalán csütörtökön közzétett írását teljes terjedelmében közöljük.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
"És higgyék el a sportban dolgozók, hogy a sport állami támogatása az az adófizetők pénzéből van és nem Csampa, Németh, Kocsis, Kósa, Bienerth stb. adja, hanem a magyar lakosság!!!"

Ha valaki nem tudná...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.