Mint ahogy Washingtonban történt. A török elnököt Kínában hívta meg Orbán Viktor miniszterelnök a Gül Baba türbéjének átadására. Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke szerint Erdogan elfogadta a meghívást. 

(Forrás: 444.hu, Béla333 által)

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Hazudik a szemét Fideszes!
Ők fogják megszervezni a provokációt!
elnyomott
Megvédi, mint a természetet.
Meg mint Orbán a nyugdíjakat.
bencemacska
Lázár, Lázár!!!
Ha nem szóltál volna, bölcs maradtál volna!!!
Még az sem igaz, amit kérdezel!
Eladott Ország
Nos, kedves gyerekek! Edgar bácsi ígért nektek sok-­sok szép népmesét, híresnél híresebb
mesemondókkal. Én viszont a mesemondókról fogok nektek mesélni. Így hát míg A hazug legény meséjét Lázár Jani bácsi fogja nektek elmondani, én majd azt hogy: Így mulat egy magyar úr. Ő Viktorka után egy igen fontos, hacsak nem a legfontosabb emberke a mi kis országunk annál is nagyobb játszóterén. Gondolom, hogy a heti ügyeletes mesemondónk mesehősével ellentétben azonban ő – mármint a mesemondó – soha nem hazudik. Ezért is hiszünk neki abban, amiket ő nyilatkozgatott az ő kis vagyonkájáról és jövedelmeiről az évek során, a Parlament honlapján valahol itt, meg a Kormány honlapján is, emitt ni. Kár lenne nem elhinni neki (akár a dupláját is), hiszen olyan szépen gyarapodott ő. Annyit azért előljáróban érdemes tudni erről a szép szál, alig 42 éves fiatalemberről, hogy ő hivatalosan csak 2000-­től bolyong a narancsködben, de viszont abban is igen jól tájékozódik. Jól tudott helyezkedni korábban is, mivel már jogi egyetemi tanulmányai alatt (1993-­1999) akadt
némi dolga a hódmezővásárhelyi polgármesteri hivatal tájékán. Lehet, hogy ennek is köszönheti az első megszerzett több, mint 5 hektárnyi szántóját még tanulmányai alatt, 1996­ban. Vagy pedig a Gorzsai Mezőgazdasági Zrt­.-nek (és ez itt kötelező házi olvasmány, gyerekek), ami 1993­- ban egy állami gazdaságból alakult és jó sok fejlesztési támogatásban részesülget. És mivel ismerjük mi jól ugye azokat a szavakat, hogy üveghegyzseb, meg átláthatóság, vagy transzparencia, az utóbbival van ugyan némi kis gond az utóbbi időben, mármint a Transparency­vel. Nem is szaporítom én a szót tovább, itt a vége, fuss el
véle. Jó éjszakát, gyerekek!
nyanya001
Erdogan Amerikában sem tűri, ha ellene tüntetnek.
Egyes beszámolók szerint a tüntetés először Erdogan-pártinak tűnt, mások szerint már az elején is felbukkant a szíriai kurdok zászlaja is. A szervezetet Törökország ellenségnek tekinti, az Egyesült Államok viszont támogatandó szövetségesnek, amely érdemben tudja visszaszorítani az Iszlám Államot.

„Erdogan testőrei kurd tüntetőket ütlegelnek Washingtonban. Képzeljék el, mit kell akkor átélnünk Törökországban” – írta a Washingtonban élő azerbajdzsáni születésű újságíró, Mahir Zeynalov, aki ellen eljárás indult egy Erdogan korrupciós ügyeit érintő bejegyzése miatt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél