Tüntetés és Orbán gyalázás élőben Felcsúton A kettős tüntetéshez ellentüntetést szervezett a kétfarkú, ők kiszámítható korrupciót akarnak. Az eddigi legszemélyesebb , leginkább Orbán-ellenes tüntetés zajlik pillanatnyilag is Felcsúton, Orbán Viktor háza előtt. Zeng az “Orbán takarodj” és a “Korrupt kormány” és az ötvenes évek óta nem hallott stílusú (színvonalú) csasztuskák is.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Na, akkor most kohogje ki azt a nemzeti konzultacios eredmenyt orban meg a kiralyi statisztikai hivatala? Mindennel eredmenyesebb volt??? TENYLEG???
Akkor ezek az emberek most csak egy kis szombati setat tesznek???

orban, kezdhetsz beszerezni extra meretu pelust, jo sokat, mert tutira tele lesz, eleg surun az elkovetkezendo idokben...
De meg is erdemled,...
Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/05/rendszervaltas-tuntetes.jpg
Elvesztette rendszerváltás jellegét. Az Unió ugyan nem tökéletes, nem is volt és nem is lesz soha az, de talán a legjobb lehetőség arra, hogy egy élhető környezetet alakítsunk ki, közösen. A szuverenitás fontos, ez minden nemzet sajátja, mégsem lenne szabad átesni a ló túloldalára. Ha nem vagyunk képesek egy közös Európában gondolkozni, akkor nyugodtan rohanhatunk Putyin vagy Erdogan karjaiba – mint ahogy azt golyóálló elnökünk meg is teszi –, de a diktatúra elmélyülésétől jót nem várhatunk. Azt ne higgyük, hogy rosszabb már nem jöhet… Az este végére egy dologban mind egyetértettünk: egy közös Európa mindannyiunk érdeke. Nem számított, ki melyik országból jött, az asztal körül mind Európa polgárai voltunk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.